Partidul Liberal salută "soluţiile puse în aplicare de preşedintele PAS, Maia Sandu"

Dodon şi PSRM sunt în egală măsură periculoşi şi toxici pentru R. Moldova, iar politica lor nu trebuie admisă, întrucât reprezintă interesele Rusiei, afirmă liberalii.
Maia Sandu, copreşedinte a blocului ACUM
Maia Sandu, copreşedinte a blocului ACUM (parlament.md)

Partidul Liberal salută debarcarea regimului Plahotniuc, susţinută de UE şi SUA, prin soluţiile puse în aplicare de preşedintele PAS, Maia Sandu, şi materializate în deciziile din 6, 7 şi 8 iunie.

„Regimul Plahotniuc, care a comis uzurparea puterii în stat, a căzut şi urmează a fi înlăturat. În acelaşi timp, PL consideră că Dodon şi PSRM sunt în egală măsură periculoşi şi toxici pentru R. Moldova, iar politica lor nu trebuie admisă, întrucât reprezintă interesele Federaţiei Ruse”, se arată într-un comunicat al formaţiunii.

În concluzie, PL condamnă orice iniţiativă de federalizare a ţării şi insistă în continuare că soluţia pentru R. Moldova este Unirea cu România.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe