"Pasagerii fantomă" - Experienţe neobişnuite ale şoferilor japonezi de taxi după tsunami

.
. (unsplash.com)

Universul este plin de mistere care schimbă cunoştinţele noastre actuale. În colecţia ''Dincolo de Ştiinţă'', Epoch Times adună poveşti despre aceste fenomene ciudate cu scopul de a stimula imaginaţia şi de a deschide posibilităţi necunoscute până acum. Sunt ele adevărate? Dumneavoastră decideţi.

Întâlniri paranormale în Japonia: cel puţin şapte şoferi de taxi au povestit o experienţă incredibilă: au avut pasageri ce au urcat în maşină dar au dispărut înainte de sosirea la destinaţie. Unii spun că ar fi vorba despre fantomele victimelor tsunami-ului din 2011.

Un taximetrist a povestit că o femeie tânără, îmbrăcată cu un pardesiu, a urcat în maşină în apropierea gării Ishinomaki şi i-a spus: “Vă rog frumos, mergeţi la Minamihama”. Potrivit publicaţiei Asahi Shimbun, şoferul i-a răspuns spunându-i că zona era “aproape pustie”, şi a întrebat-o dacă este sigură că doreşte să meargă acolo. Pasagera, cu voce tremurândă l-a întrebat: “Sunt moartă?”.

Când taximetristul s-a întors să o privească, pe bancheta din spate nu mai era nimeni.

Un alt şofer de taxi, având în jur de 40 de ani, a declarat că un tânăr a urcat în maşină şi i-a cerut să fie dus la “Muntele Hiyoriyama”. Şoferul a pornit maşina, dar ajuns la destinaţie şi-a dat seama că pasagerul dispăruse.

Mărturiile au fost culese dintr-o teză de diplomă, de către Yuka Kudo, de la Facultatea de Sociologie a Universităţii Tohoku Gakuin.

Studenta a intervievat peste 100 de şoferi care au avut experienţe neobişnuite după cutremurul şi tsunami-ul care a lovit Japonia în 2011.