Pasiunile "omului" Florin Iordache: "Nu vă ascund că practic vânătoarea!"

Florin Iordache
Florin Iordache (Epoch Times România)

Intervievat de Antena 3 pe tema hobby-urilor sale, a preferinţelor, pe scurt, pe teme ce n-au legătură cu politica, fostul ministru Florin Iordache s-a autodefinit drept "un om normal, un om obişnuit, cu bune cu rele."

Printre pasiunile "omului" Iordache se numără şi una mai puţin întâlnită printre oamenii "de rând", mai exact, vânătoarea.

"În timpul liber îmi place foarte mult să ies în natură, nu vă ascund că practic vânătoarea, dar nu neapărat pentru a împuşca ceva, pentru a vedea animale, pentru a face mişcare", a declarat Iordache.

Evident, că unui pasionat de vânătoare, în materie de filme lui Iordache îi plac cele de acţiune. Cât despre ultima carte citită de fostul ministru, aceasta este „27 de paşi”, a lui Tibi Uşeriu, românul care, după ce a făcut ani lungi de închisoare pentru jafuri armate, a ajuns să câştige doi ani consecutiv cel mai dur maraton din lume, Ultra 6633.

Nu în ultimul rând, Iordache a confirmat că şeful său de partid, Liviu Dragnea, este un foarte bun jucător de fotbal.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne