Patricia Ţig, oprită în optimi la turneul de la Hiroshima

Jucătoarea română de tenis Patricia Maria Ţig.
Jucătoarea română de tenis Patricia Maria Ţig. (balticopentennis)

Patricia Ţig (locul 140 WTA) a fost învinsă de germanca Laura Siegemund (84 WTA), cap de serie opt, scor 2-6, 7-5, 5-7, în optimile turneului WTA de la Hiroshima, Japonia, dotat cu premii în valoare de 250.000 de dolari.

Patricia, venită din calificări, a cedat în finalul partidei - destul de echilibrate -, după un meci ce a durat două ore şi 55 de minute.

După un prim set câştigat de nemţoaică, care a dominat şi setul secund până la 4-1, Patricia a reuşit să întoarcă scorul şi să câştige cu 7-5. Ea a condus cu 2-0 în decisiv, dar Siegemund a recuperat break-ul, iar la 5-5 a câştigat contra serviciului şi apoi meciul.

Românca va primi 48 de puncte WTA şi un cec de 3.310 dolari.

În proba de simplu, Mihaela Buzărnescu (locul 125 WTA) va juca joi în optimi, împotriva japonezei Kurumi Nara (182 WTA).

Mihaela va juca şi la dublu, alături de slovena Katarina Srebotnik, împotriva cuplului Miyu Kato (Japonia)/Storm Sanders (Australia).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport