Patronul lui Olympiakos Pireu şi-a amendat jucătorii cu 500.000 de euro

(photos.com)

Evangelos Marinakis, patronul echipei de fotbal Olympiakos Pireu, campioana en titre a Greciei, a aplicat luni o amendă de 500.000 euro jucătorilor săi, din cauza performanţelor modeste din ultima perioadă, informează AFP.

"Olympiakos este cel mai mare club grec şi pentru fiecare dintre voi este o onoare să joace pentru această echipă. Trebuie să respectaţi şi să onoraţi clubul Olympiakos. Dacă cineva dintre voi are o problemă sau nu mai vrea să rămână aici, să aibă curajul să se ridice şi să plece", le-a spus Marinakis jucătorilor săi.

Patronul grupării din Pieru a precizat că amenda este legată în special de înfrângerea suferită în Europa League, în faţa ucrainenilor de la Dnepr Dnepropetrovsk (0-2), sinonimă cu eliminarea în faza şaisprezecimilor de finală, precum şi de remiza înregistrată în Cupa Greciei, în faţa echipei de ligă secundă AEK Atena (1-1).

"Cât timp jucaţi pentru Olympiakos, trebuie să daţi totul, să faceţi sacrificii pentru acest tricou. Trebuie să câştigaţi campionatul şi Cupa Greciei. Băgaţi bine la cap şi acţionaţi în consecinţă!", a adăugat Marinakis.

Olympiakos Pireu este liderul campionatului de fotbal al Greciei, cu un avans de trei puncte faţă de marea sa rivală, Panathianikos Atena, după disputarea a 25 de etape.