Paul Anton a fost transferat temporar la echipa spaniolă Getafe CF

Mijlocaşul dinamovist va evolua la gruparea spaniolă în sezonul competiţional 2016-2017, iar înţelegerea prevede şi o clauză pentru transfer definitiv.
Fotbalistul român Paul Anton.
Fotbalistul român Paul Anton. (FC Dinamo Bucureşti/facebook)

Dinamo Bucureşti şi Getafe CF, echipă ce evoluează în a doua competiţie profesionistă de fotbal din Spania, Segunda Division, au ajuns la o înţelegere cu privire la transferul temporar a mijlocaşului Paul Anton.

Clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare a anunţat pe site-ul său oficial www.fcdinamo.ro, că jucătorul în vârstă de 25 de ani va evolua în sezonul competiţional 2016-2017 la clubul antrenat de argentinianul Juan Esnaider, iar înţelegerea prevede şi o clauză de transfer definitiv.

Paul Anton, a fost adus anul trecut de la Pandurii Târgu Jiu, a disputat 32 de partide pentru 'alb-roşii', în care a reuşit să înscrie de două ori.

La Getafe au ajuns de-a lungul timpului mai mulţi fotbalişti români, printre care îi amintim pe Cosmin Contra, Gică Craioveanu şi Ciprian Marica.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport