Percheziţii la întreprinderi de distribuire a gazelor naturale din R. Moldova

Compania Moldovagaz
Compania Moldovagaz (novostipmr.com)

Procurorii împreună cu ofiţerii de urmărire penală au efectuat vineri, 8 octombrie, percheziţii la întreprinderi distribuitoare de gaze naturale, care ar fi prejudiciat Moldovagaz şi întreprinderile afiliate acesteia, în sumă de 20.000.000 lei.

Potrivit Procuraturii Generale, percheziţiile au fost desfăşurate la întreprinderile Bălţi-Gaz, Ialoveni-Gaz, Moldovatransgaz, Şoldăneşti-Gaz. Pentru stabilirea circumstanţelor implementării unei scheme frauduloase, care a cauzat prejudiciile, oamenii legii au ridicat documente şi mijloace băneşti de provenienţă necunoscută, de la persoane publice.

„Putem menţiona faptul că percheziţiile efectuate sunt corelate cu cele desfăşurate la Ungheni-Gaz, luna trecută”, se mai arată în comunicat precizându-se că, pentru această infracţiune, legea penală prevede o pedeapsă cu închisoarea de până la 15 ani.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe