Performanţă deosebită la US Open. Simona Halep şi-ar putea asigura calificarea la Turneul Campioanelor

Simona Halep.
Simona Halep. (youtube.com)

Miercuri, WTA a făcut cunoscut faptul că Simona Halep este aproape de o performanţă istorică.

Românca în vârstă de 22 de ani se poate califica chiar săptămâna viitoare la Turneul Campioanelor din Singapore, potrivit unui anunţ făcut de WTA. Simona Halep îşi va asigura prezenţa la Turneul Campioanelor în cazul în care va ajunge în semifinale la US Open.

Maria Şarapova are nevoie de aceeaşi performanţă, respectiv să ajungă în semifinale, pentru a fi sigură că intră în competiţie la Singapore la Turneul Campioanelor.

Deoarece cele două sportive s-ar putea întâlni în sferturile de finală, numai una dintre ele îşi poate asigura prezenţa la Turneul Campioanelor.

În ce o priveşte pe Serena Williams, aceasta se va califica în cazul în care va juca finala de la US Open, în timp ce Agnieszka Radwanska îşi va asigura prezenţa dacă va câştiga turneul.

În momentul de faţă, în clasamentul WTA Race pe anul 2014 conduce Maria Şarapova, urmată de Simona Halep.

La Turneul Campioanelor din Singapore vor participa cele mai bune opt jucătoare din lume în 2014.

Anul acesta, Simona Halep a ajuns în sferturi la Melbourne, a disputat finala la Roland Garros şi a fost eliminată în semifinale la Wimbledon.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport