Permisul lui Tăriceanu. Trei ofiţeri cercetaţi administrativ

Trei ofiţeri care i-au acordat tratament preferenţial şefului Senatului la reînnoirea permisului sunt vizaţi de o cercetarea administrativă.
Călin Popescu-Tăriceanu
Călin Popescu-Tăriceanu (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Reînnoirea premisului lui Tăriceanu le-a adus o cercetare administrativă celor trei ofiţeri ai Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor (SPRPCIV) Bucureşti, care l-au ajutat pe şeful Senatului să intre în clădire prin curtea interioară a acesteia, ocolind coada de circa 1000 de persoane.

Cristian Nechifor, Daniel Enache şi Lucian Constantin Popa sunt cercetaţi administrativ de Ministerul Afacerilor Interne, în timp ce un al patrulea ofiţer de la acest serviciu, Florin Rădulescu, şi-a depus dosarul de pensionare, au precizat surse din Ministerul Afacerilor Interne pentru News.ro

Reamintim că Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a fost filmat, recent, de News.ro când s-a dus să-şi reînnoiască permisul de conducere ocolind coada de aproximativ o mie de persoane de la DRPCIV pe o uşă din curtea interioară. Acolo a fost aşteptat de reprezentanţi ai instituţiei, care l-au condus în clădire şi i-au făcut procedurile pentru eliberarea documentului. În tot acest timp, în care Tăriceanu a completat documentele şi a făcut fotografia pentru noul permis, publicul nu a avut permisiunea să intre în clădire.

Tăriceanu a explicat fentatul cozii susţinând că liderii ţării trebuie să se dedice în principal problemelor societăţii şi comunităţilor şi nu statului la coadă.

"Nu înţeleg de ce eliberarea permisului meu de conducere ajunge să fie o problemă de DNA. Nu îmi imaginez că o să fiu în asentimentul tuturor. Există în orice stat câteva funcţii importante unde oamenii au fost aleşi ca să reprezinte într-un fel statul şi să se dedice în principal problemelor societăţii şi comunităţilor. Asta trebuie să fie preocuparea lor principală. Nu statul la coadă", a declarat liderul ALDE, la Antena 3.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne