Pesedistul Solomon, magistral: "Şi pe Ceauşescu l-au sfătuit unii să facă miting"

Se pare că nu toţi pesediştii sunt încântaţi de marele miting împotriva "statului paralel şi ilegitim".
Preşedintele PSD Liviu Dragnea
Preşedintele PSD Liviu Dragnea (Mihuţ Savu / Epoch Times România)

Deputatul PSD Adrian Solomon nu s-a arătat deloc entuziasmat de ideea organizării unui mare miting al partidului împotriva aşa-zisului "stat paralel".

"Statul paralel îl putem defini fiecare cum dorim, dar vedem că sunt instituţii sau persoane care ţin să acţioneze altfel decât a hotărât poporul prin votul exprimat la alegeri. Nu ies în stradă sâmbătă. Cine are de făcut miting să facă miting, pentru că eu am alte treburi mai importante. Şi pe Ceauşescu l-au sfătuit unii să facă miting", a afirmat Adrian Solomon, citat de Digi24.

Cu o zi în urmă, secretarul general adjunct al partidului, Codrin Ştefănescu, anunţa, la finalul unei şedinţe de urgenţă care a avut loc la sediul Kiseleff, că PSD a decis să organizeze un miting naţional împotriva "statului paralel şi ilegitim".

"Va fi un miting împotriva statului paralel şi ilegitim, împotriva abuzurilor, împotriva ascultării telefoanelor, împotriva încălcării drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti, un miting împotriva celor care consideră că din funcţiile pe care le au nealese pot să încalce Constituţia şi legile ţării şi să-şi constituie un grup organizat prin care decid ei ce şi cum. Este un miting care arată adevărata majoritate din România, este un miting pe care românii l-au cerut", a declarat Codrin Ştefănescu.

Mai mulţi lideri locali refuză să trimită oameni în Capitală la mitingul de protest împotriva “statului paralel şi ilegitim” şi împotriva "abuzurilor", au declarat pentru hotnews.ro surse din PSD.

Potrivit surselor respective, nici premierul Mihai Tudose nu susţine ideea unui miting organizat de partid. Liderii consultaţi de publicaţia citată susţin că un astfel de miting ar fi o greşeală, pentru că ar fi perceput ca o manifestare împotriva justiţiei.

Pentru mai multe detalii despre mitingul PSD intraţi aici.