Pîslaru: Adresez acest mesaj nu sorosiştilor, haimanalelor cu câini plătiţi sau minerilor de tip nou, ci vouă, celorlalţi

"Haideţi să reacţionăm, haideţi să nu lăsăm să treacă o astfel de mârşăvie, haideţi să arătăm că românii nu sunt o masă de manevră la mâna unor maeştri păpuşari. Este momentul să fim uniţi pentru România!", a fost mesajul transmis de fostul ministru tehnocrat Dragoş Pîslaru.
Dragos Pîslaru(Ministrul Muncii)
Dragos Pîslaru(Ministrul Muncii) (Florin Chirila/Epoch Times)

Seara, pe furiş, mişeleşte, un grup de putere a dat o lovitură fără precedent sistemului de justiţie şi statului de drept, dezincriminând abuzul în serviciu şi favorizarea infractorilor, pentru a-şi salva propria piele şi a legifera hoţia la conducerea ţării, a remarcat fostul ministrul al Muncii, Dragoş Pîslaru, pe pagina sa de Facebook.

"Tot ce s-a întâmplat a fost premeditat, fiind clar că o listă de oameni, în frunte cu Liviu Dragnea, au urmărit să mascheze cu o perdea de fum învăluită abil în programul de guvernare interesul lor final, de a se plasa mai presus de justiţie. Tot ce s-a întâmplat a fost lipsit de transparenţă, nefiind pe ordinea de zi, nerespectând o minimă comunicare cu societatea şi ignorând proteste masive şi critici clare din partea justiţiei. Tot ce s-a întâmplat a fost pe repede înainte, pentru a nu exista reacţie, cu oameni de la SGG şi Monitorul Oficial care au fost ţinuţi peste noapte pentru ca în timp record Ordonanţa de Urgenţă să fie publicată", a explicat Pîslaru.

În acest context, fostul ministrul al Muncii a adresat un apel la unitate "celorlalţi" români, care nu au luat încă atitudine:

Având în vedere cele de mai sus, adresez acest mesaj nu sorosiştilor, oengiştilor, tehnocraţilor, haimanalelor cu câini plătiţi, minerilor de tip nou cu studii superioare sau altor specimene refractare ale societăţii, ci vouă, celorlalţi, care ştiu că vă doriţi o Românie liniştită, cu pensii şi salarii mai mari, cu bunăstare pentru copiii voştri, cu grijă ca să nu mai fim nevoiţi să plecăm din ţară pentru un trai mai bun, în care statul să aibă grijă cu adevărat de cetăţeni.

Mă adresez vouă, români ca şi mine, care aţi ales să acordaţi încredere PSD ca să trăiţi mai bine, având în vedere promisiunile înălţătoare din campanie, să îmi spuneţi cum credeţi că puteţi prospera într-o ţară în care hoţia de pe funcţia publică se legalizează.

Vă întreb pe voi, dragi pensionari, care deşi este clar că nu vă place de mine şi de alţi tehnocraţi, poate şi pentru că nu reuşim să ne exprimăm mai simplu şi mai clar, aveţi totuşi dragoste de ţară şi vă pasă de ce se întâmplă cu viitorul copiilor voştri, dacă înţelegeţi că pensiile sunt mici pentru că din banul public încă se fură, iar acum se fură fără ca cineva să mai poată fi tras la răspundere.

Vă rog pe voi, oameni simpli ce munciţi din greu în ţara asta, ce m-aţi înjurat poate pentru lipsa de empatie şi pentru faptul că am spus că nu muncim suficient în această ţară, să îmi spuneţi dacă înţelegeţi că abuzul de pe poziţii de putere politică sau administrativă duce exact la deturnarea de fonduri care nu mai ajung în sănătate, învăţământ sau autostrăzi.

Mă plec în faţa voastră, colegi din administraţia publică, ce sunteţi zi de zi confruntaţi cu o birocraţie stufoasă şi salarii necorelate deseori cu efortul vostru, supăraţi, poate pe bună dreptate, pentru bâlbâielile legate de salarizarea unitară, şi vă întreb dacă aveţi o reacţie la acordarea de putere discreţionară pentru delapidarea banului public.

Îngenunchez în faţa voastră, public al A3 şi RTV, şi vă rog să îmi spuneţi dacă înţelegeţi grozăvia ce s-a petrecut şi care continuă într-o sarabandă a nesimţirii pentru a crea o categorie de politicieni şi interpuşi mai presus de lege. Sunt sigur că în spatele propagandei înţelegeţi totuşi că tocmai s-a dat liber la furtul de până la 200.000 lei din banul public, din banii voştri, ai noştri, ai tuturor.

Dragilor, fraţi români, putem dezbate doctrina, putem fi în dezacord cu politicile publice, putem să nu ne simpatizăm unii pe alţii, dar cu toţii ne iubim ţara şi ştim bine, ştim cu toţii că prin hoţie nu putem progresa.

Dragilor, români ce suntem poate încă dezbinaţi de istoria recentă, de condiţiile de trai sau de experienţe personale nefericite, este momentul să fim uniţi, nu în spatele unui partid de astă dată, ci în spatele unor principii, idealuri şi deziderate pe care să putem construi o Românie mai bună.

Haideţi să reacţionăm, haideţi să nu lăsăm să treacă o astfel de mârşăvie, haideţi să arătăm că românii nu sunt o masă de manevră la mâna unor maeştri păpuşari. Este momentul să fim uniţi pentru România!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne