Pleşoianu: Ţara a fost luată ostatică de o Hidră sinistră, o fiinţă colectivă monstruoasă cu zeci de capete

Cunoscut critic al "Sistemului", Liviu Pleşoianu, pesedistul care a cerut recent nici mai mult nici mai puţin decât expulzarea ambasadorului SUA din România, se remarcă printr-o nouă serie de declaraţii controversate.
Liviu Pleşoianu
Liviu Pleşoianu (Facebook)

Ţara asta a fost luată ostatică de o Hidră sinistră, de o fiinţă colectivă monstruoasă, cu zeci de capete, cu zeci de limbi otrăvite, iar oamenii politici care ştiu şi nu spun, care cunosc dar nu recunosc sunt părtaşi, a acuzat deputatul PSD Liviu Pleşoianu, pe pagina sa de Facebook.

"Drumul meu e cel al adevărului spus până la capăt. Pentru că ştiu că doar adevărul ne va elibera! Este singura sabie care poate tăia capetele Hidrei. Orice altceva e INUTIL! Alungarea Hidrei şi vindecarea de boala dezbinării printr-un Proiect de Ţară curajos, care să ne angreneze cu adevărat minţile şi inimile - acesta este obiectivul meu.

De aceea am făcut pasul către politică, de aceea sunt în Parlamentul României, de aceea am luat decizia legată de anul 2019. (...) Cred că e timpul, în pragul Centenarului, să ne hotărâm ce vrem - cu noi şi cu ţara noastră. Anul 2017 e un început, anul 2018 e hotărâtor, iar anul 2019 va fi o consecinţă...", a scris Pleşoianu.

Într-o postare precedentă, deputatul PSD susţinea că noua Securitate mai supravieţuieşte doar prin vocea ambasadorului american Hans Klemm, prin braţele armate ale procurorilor şefi Laura Codruţa Kovesi şi Augustin Lazăr şi prin portavocile răguşite ale acoperiţilor din presă şi din ONG-urile sectei "Macovei". Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne