Plimbare cu Melania Trump printre minunatele decoraţiuni de sărbători [video]

Magia sărbătorilor de iarnă te întâmpină la Casa Albă. Melania Trump doreşte să aducă un omagiu americanilor prin tema aleasă.
Melania Trump
Melania Trump (captură video YouTube)

Au fost mulţi cei care au criticat decoraţiunile alese de Casa Albă pentru sărbătorile de iarnă de anul trecut, considerându-le prea reci. În acest an însă, reşedinţa preşedintelui Statelor Unite ale Americii este o explozie de culori.

În clipul video distribuit de contul oficial al White House vă puteţi cufunda în atmosfera sărbătorilor de iarnă în compania Primei Doamne a Americii, Melania Trump. Tema aleasă pentru acest an este "comorile americane" şi pentru aceasta, de-a lungul coridoarelor şi în încăperile clădirii există o recurenţă sistematică de roşu şi albastru.

"Tema noastră onorează inima şi spiritul poporului american. În numele familiei mele, vă doresc tuturor un Crăciun fericit şi un An Nou fericit!", a declarat Melania.

Imaginile prezentate în clipul video care poate fi vizionat aici ne prezintă eforturile extraordinare ale persoanelor implicate în realizarea acestor minunate decoraţiuni.