PNL nu renunţă la ideea moţiunii de cenzură. Blaga îl laudă pe Oprea

Vasile Blaga
Vasile Blaga (Eugen Horoiu \ Epoch Times România)

PNL nu a renunţat la ideea de a depune o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Ponta, copreşedintele liberalilor, Vasile Blaga, lăsând să se înţeleagă că ar fi posibilă o guvernare PNL în tandem cu partidul lui Gabriel Oprea, relatează B1 TV.

Potrivit sursei citate, Blaga a anunţat că moţiunea de cenzură va fi depusă în această sesiune parlamentară: ”La momentul potrivit vom depune moţiune de cenzură. Păi până în sărbători se termină sesiunea, nu putem să depunem o moţiune decât una pe sesiune”, a declarat Vasile Blaga.

În acest context, Blaga s-a lansat în laude la adresa lui Gabriel Oprea care, reamintim, deşi aflat încă la guvernarea alături de PSD, a început să-şi prezinte partidul ca pe unul independent, care apără interesul naţional şi care-l susţine pe preşedintele ţării, Klaus Iohannis:

”Preşedintele României va chema partidele la consultări. Şi am tot fost întrebat ce-i cu UNPR ul. Blaga se înţelege cu Oprea. Lucruri de genul ăsta. Sigur, am din marele Partid Naţional Liberal o experienţă mai mare decât din vechiul PNL al colaborării cu domnul Oprea şi UNPR-ul. Să nu uităm, UNPR-ul a susţinut guvernul Boc şi Ungureanu. Au fost corecţi , au fost cinstiţi, nu a căzut Guvernul Boc şi Ungureanu din cauza lor”, a declarat Blaga.

Potrivit stiripesurse.ro, Vasile Blaga a mai declarat că, personal, şi-ar dori un guvern minoritar, dar nu exclude colaborarea cu UNPR, având experienta 'colaborării' cu Gabriel Oprea.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.