Politica, faza pe bătaie. PNL cere excluderea lui Bădălău: Pumnul a devenit singurul argument al PSD

"Singurul argument al PSD este agresivitatea. Cerem excluderea lui Nicolae Bădălău din partid", au reacţionat liberalii la scurt timp după ce presa a relatat că numărul doi din PSD l-a bătut pe unul dintre colegii lor.
Ludovic Orban
Ludovic Orban (Mihut Savu (Epoch Times Romania)

Dacă zilele trecute fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, Mirel Palada, a agresat fizic un reprezentat al USR, acum a venit rândul unui alt politician tot din zona Opoziţie, dar din PNL, a tras un semnal de alarmă duminică, în cadrul unui comunicat de presă, partidul condus de Ludovic Orban.

"Observăm că în PSD agresivitatea a devenit o obişnuinţă, un modus operandi. Cerem actualului partid de guvernământ sancţionarea lui Nicolae Bădălău, preşedinte executiv al PSD, chiar excluderea acestuia din partid. Este de neacceptat ca un lider marcant al unui partid politic să agreseze fizic o altă persoană", a transmis PNL.

Liberalii au atras atenţia că deja autorităţile au confirmat că Nicolae Bădălău l-a agresat pe colegul nostru Marin Anton, reprezentantul PSD fiind acum cercetat penal pentru lovire.

"PNL consideră că total neacceptabilă atitudinea lui Nicolae Bădălău şi constată, din nefericire, că singurul argument al actualei guvernări este apelul la forţă. Pumnul, în realitate, a devenit pentru PSD singurul argument! Facem apel la PSD să nu evite luare unei decizii de sancţionare a lui Nicolae Bădălău, agresivitatea nefiind atributul unui partid care conduce România şi care se vrea responsabil. Solicităm PSD delimitarea publică faţă de acest comportament agresiv! Suntem nevoiţi - în aceste zile triste pentru noi - să ne afirmăm punctul de vedere, dar adevărul trebuie întotdeauna spus", a subliniat reprezentantul PNL.

Senatorul Nicolae Bădălău l-ar fi lovit cu pumnul pe liberalul Marin Anton, sâmbătă seara, la o nuntă unde au fost invitaţi ambii politicieni, pe fondul unor discuţii în contradictoriu. Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne