Polo pe apă. Naţionala feminină debutează cu un egal în preliminariile Campionatului European din 2020

Tricolorele au terminat la egalitate confruntarea cu echipa similară a Ucrainei, scor 5-5 (0-2, 2-1, 3-1, 0-1), joi, în primul meci al preliminariilor Campionatului European din 2020, găzduite de Rio Mar (Portugalia).
(Federação Portuguesa de Natação/facebook)

Selecţionata feminină de polo pe apă a României a obţinut doar un rezultat de egalitate în faţa formaţiei Ucrainei, în debutul preliminariilor turneului final de anul viitor ce se desfăşoară în această perioadă (25-28 aprilie) la Rio Mar (Portugalia).

Lotul senioarelor, supervizat de antrenorii Berttini Nenciu şi Florian Dumitrache, au remizat cu scorul de 5-5 (0-2, 2-1, 3-1, 0-1).

Golurile tricolorelor au purtat semnăturile Claudiei Pilică - care a marcat de trei ori, respectiv Krisztina Szeghalmi şi Demi Cărpătoarea.

Pentru Ucraina au înscris Anastasia Melniciuk (2), Maria Andrieieva (2) şi Dina Telipko.

În celelalte partide din grupa României (din care fac parte naţionalele Portugaliei, Ucrainei, Slovaciei, Elveţiei şi Cehiei) , Slovacia a trecut de Cehia cu 11-6, iar ţara gazdă Portugalia a învins Elveţia cu 13-11.

Urmează ca vineri, România să dispute alte două meciuri, cu Cehia (11:00) şi Slovacia (19:00).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport