Ponta: Au depăşit orice limită! Nişte cariaţi moral în frunte cu Dragnea au confiscat subiectul "familia tradiţională"

Ultimii din lume îndreptăţiţi să vorbească despre familia tradiţională sunt Liviu Dragnea şi gaşca lui de baroni imorali, care doar confiscă subiectul şi îl folosesc pentru învrăjbirea societăţii şi câteva voturi de la naivi, a reacţionat fostul premier Victor Ponta, după ce PSD a anunţat un mare miting pe această temă.
Victor Ponta
Victor Ponta (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Fostul prim-ministru Victor Ponta s-a arătat revoltat luni, pe pagina sa de socializare, după ce preşedintele PSD Liviu Dragnea, rivalul său politic numărul unu, a anunţat un mare miting pentru susţinerea "familiei tradiţionale".

"Nu mai suport ipocrizia şi minciuna unor politicieni care depăşesc orice limită a bunului simţ! Haideţi să facem un meeting uriaş să ne explice Liviu Dragnea cum este el un exemplu şi cum trăieşte el în "familia tradiţională"! La acelaşi meeting să ne spună liderii noştri politici cum îşi lasă nevestele acasă în judeţe şi trăiesc la Bucureşti cu secretarele / cum au amante mai tinere decât fiicele / cum îşi promovează iubitele în funcţii de la stat şi în Consilii de Administraţie cu salarii mai mari decât un medic sau profesor / cum se uită în timpul şedinţelor de vot la filme şi poze pornografice / cum pleacă în străinătate pe banii Parlamentului şi stau doar în camera de hotel cu "consiliera" mai tânără cu 25 de ani decât ei / cum îşi aranjează divorţurile în aşa fel încât să nu fie daţi în primire de "fosta" despre ce averi şi afaceri ilegale au făcut / cum dau bani cu nemiluita copiilor şi trec pe numele lor maşinile şi casele considerând că asta este suficient pentru educaţie şi "familie tradiţională"! Ştiţi proverbul - "Să faci ce spune Dragnea nu ce face Dragnea!" - dar chiar este el cel care poate să arunce primul cu piatra?!", a declarat Ponta.

Fostul premier susţine că este la curent cu demersul pornit de lideri ai cultelor religioase şi alţi oameni de bună-credinţă cu o mentalitate tradiţională - "poţi să fii sau nu de acord cu acest subiect, dar nu poţi să te uiţi cum îl confiscă nişte cariaţi moral fără ruşine".

"Consider că tocmai iniţiatorii ar trebui să ia poziţie publică împotriva acestei înjosiri a unor idei în care ei cred cu onestitate. Respectul pentru ceva sau cineva nu se face prin mitinguri. Îţi iubeşti şi îţi respecţi soţia, soţul, copiii, părinţii, prin gesturi zilnice de bun simţ. Asta e normalitate, să le dai stabilitate, să încerci să îţi faci familia să trăiască mai bine. Trai bun şi decent este ceea ce vrea orice familie, "tradiţională". Adevărul e că familiile nu trăiesc mai bine cu Liviu Dragnea la Putere / familiile au mai puţin bani, sunt afectate de preţuri mărite prin inflaţie, sunt supărate că văd o politică agresivă, lipsită de bun simţ. Familiile "tradiţionale sau netradiţionale" îşi doresc echilibru şi predictibilitate, vor şcoli bune şi sigure, spitale curate, respect pentru cetăţean, siguranţă pe străzi, respect pentru valori! Pentru asta ar merita să facem mitinguri - nu pentru demagogia unor politicieni cinici şi ipocriţi", a precizat Ponta.

În opinia fostului preşedinte PSD, ultimii din lume îndreptăţiţi să vorbească despre familia tradiţională sunt Dragnea şi gaşca lui de baroni imorali, care doar confiscă subiectul şi îl folosesc politicianist pentru învrăjbirea societăţii şi câteva voturi de la naivi.

"Şi încă ceva / am rezolvat toate problemele guvernării României şi a mai rămas aceasta / acum este clar - meetingul ordonat de "preacuviosul" Liviu (familistul exemplu) o să oprească şi inflaţia, o să facă şi salariile din sănătate şi educaţie mai mari, o să aducă fonduri europene şi investiţii şi o să distrugă şi Statul Paralel! De data aceasta nesimţirea este mult prea mare! Demersul lui Liviu Dragnea este încă un exemplu de impostură, minciună, manipulare şi împingere a României într-o zonă de societate feudală asuprită de baroni destrăbălaţi care însă pozează zi de zi în ceea ce nu sunt. Poate acum ne trezim ca societate şi mergem la un meeting adevărat (nu organizat pe bani publici cu oameni angajaţi la Stat) în care să spunem "Ajunge - prea mult e prea mult"!", a conchis Ponta.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne