Ponta: Cioloş a ajuns prim ministru după ce a vizitat sediul PSD şi s-a pupat cu Dragnea

Victor Ponta
Victor Ponta (Epoch Times România)

Fostul premier PSD Victor Ponta, actualmente lider al Pro-România, lansează un atac dur la adresa lui Dacian Cioloş, încercând să transmită ideea că Dacian Cioloş nu e nici "om nou" în politică, şi nici de caracter, căci a fost ministru în guvernul Tăriceanu, numit comisar european de Băsescu şi a ajuns premier după ce "s-a pupat cu Dragnea" la sediul PSD. Interesant este că ironiile lui Victor Ponta vin aproape simultan cu un atac contra lui Cioloş lansat la Târgu Mureş de premierul Viorica Dăncilă.

Redăm postarea lui Ponta:

"Bun - în sfârşit o să avem oameni noi şi de caracter în politică noastră.

1. Cioloş NU a fost ministru în Guvernul “Tăriceanu”susţinut de PNL??? Hai că e “nou” în politică şi le este şi recunoscător lui Tăriceanu şi PNL.

2. Cioloş NU a fost numit Comisar European numit de Băsescu şi a devenit membru PPE?!? Încă unii pe care i-a “răsplătit”!

3. Cioloş nu a spus că trece la PES dacă era nominalizat din nou în 2014 ca şi Comisar? Hai că în final le-a dat ţeapă şi la PPE şi la PES şi a ajuns la Macron (deocamdată) - doar trei partide europene.

4. Cioloş nu a fost nominalizat în 2015 ca Prim Ministru de Klaus Iohannis?!?! Acum a încercat să candideze la Prezidenţiale contra lui Iohannis, şi dacă nu a prins candidatura, atunci îl susţine pe Barna!!! Serios şi recunoscător!

5. Cioloş a ajuns Prim Ministru după ce a vizitat Sediul PSD şi s-a pupat cu Dragnea în faţa siglei cu trei trandafiri - aşa a primit voturile parlamentarilor PSD (nu al meu) - bine le-a făcut!!!

6. Barna ne spune că dacă îl votăm Preşedinte o să îl pună iar pe Cioloş Prim Ministru/ având în vedere faptul că după magnifica Guvernare din 2016 a ajuns PSD la 46% aproape ca îmi vine să îi urez “Succes”!

Nu cred că cineva care are Facebook şi citeşte măcar o ştire politică înainte să meargă la vot nu ştie lucrurile pe care eu le-am scris mai sus! Şi că până şi pe scena politică românească este greu să găseşti pe cineva mai “vechi” şi care a sărit atât de des şi atât de repede dintr-o barca în alta doar pentru a păstra dimensiunea “ciolanului” plătit din bani de la Bugetul Naţional sau cel European!

Celor care încă mai încearcă să ne prostească cu Cioloş cel “nou” şi “de caracter” le recomand melodia lui Ombladon : “Minte-mă frumos”, scrie pe Facebook Victor Ponta.

Reamintim că tot astăzi Viorica Dăncilă a lansat şi ea un atac la Cioloş, ironizându-i partidul în baza unei postări mai vechi a Oanei Bogdan despre renunţarea la proprietate şi traiul în grupuri în loc de cupluri. Mai multe informaţii puteţi accesa aici