Ponta: "Dragnea speră să îi iasă blatul şi să fie achitat. Dacă nu, va arunca ţara în aer!"

Victor Ponta
Victor Ponta (Eugen Horoiu)

Dacă liderul PSD, Liviu Dragnea, va primi o condamnare pe 21 iunie, "va arunca ţara în aer", a susţinut miercuri, în Parlament, fostul premier Victor Ponta.

"Dragnea speră să îi iasă blatul şi să fie achitat. Dacă nu, dacă va fi condamnat, pregătiţi-vă de ce e mai rău. Va arunca ţara în aer", a declarat Victor Ponta, citat de Hotnews, la Parlament.

Ulterior, Ponta a luat cuvântul în şedinţa plen, pentru a se lansa în declaraţii ironice. Mai exact, i-a mulţumit preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, că "după patru mandate de deputat şi unul de prim-ministru" a ajuns "în sfârşit la comisia de abuzuri".

"Promit că mă voi ocupa mai departe de abuzurile dvs", i s-a s-a adresat Ponta lui Liviu Dragnea.

Reamintim că magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie urmau să pronunţe pe 8 iunie sentinţa în dosarul Bombonica, în care este inculpat Liviu Dragnea. Adică exact în ajunul mitingului anti stat paralel. Sentinţa a fost însă amânată pentu 21 iunie a.c.

DNA a solicitat până la 7 ani şi 6 luni de detenţie, dar şi anularea suspendării pedepsei din dosarul Referendumului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne