Ponta: Pe un singur coleg l-am văzut cu ochii mei când se ruga de Kovesi şi Coldea să îl ajute cu dosarul penal - Dragnea

Dragnea s-ar fi rugat de Kovesi şi Coldea să-l ajute cu dosarul, susţine Ponta, declarându-se dispus să aibă o confruntare, la Antena 3, cu liderul PSD, pentru a da mai multe detalii.
Victor Ponta
Victor Ponta (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Liviu Dragnea şi "Cartelul de la Teldrum" au confiscat PSD şi îl folosesc doar pentru putere personală şi protecţie în faţa legii, susţine ex-pesedistul Victor Ponta. Potrivit fostului premier, Dragnea este singurul coleg pe care l-a văzut cu ochii săi şi l-a auzit cu urechile sale când se ruga de Kovesi şi Coldea să îl ajute cu dosarul penal.

"Eu am decis să spun ceea ce gândesc cei mai mulţi membri şi votanţi ai PSD - că Liviu Dragnea şi “Cartelul de la Teldrum” au confiscat Partidul şi îl folosesc doar pentru puterea personală, pentru bani şi protecţie în faţa legii/ că a abandonat toate promisiunile din Programul de Campanie şi distruge economic şi social România / că Grindeanu, Tudose, Ţuţuianu , Teodorovici şi oricine îndrăzneşte să nu execute orbeşte ordinele “Cartelului” devine imediat securist, trădător, cârpă - fiind târât în mocirla lui Dragnea!

Eu am decis să ies din acesta “Mocirlă”, să spun adevărul şi să ofer o alternativă pentru toţi cei dezamăgiţi şi umiliţi de Dragnea!

Pentru că nu are nici curaj nici argumente să îmi răspundă Liviu Dragnea îşi trimite bufonii peremişti şi slugile plătite de el din presă să se plimbe din televiziune în televiziune şi să încerce să mă tragă înapoi în mocirlă vehiculând minciunile oribile că eu le făceam dosare penale colegilor din PSD!!!", susţine Ponta.

Fostul premier mai susţine că, spre deosebire de el care şi-a apărat mereu colegii, depunând mărturie inclusiv în favoarea lui Dragnea, actualului lider PSD nu îi pasă decât de el, adaugând că l-a văzut şi l-a auzit pe Dragnea când se ruga de Coldea şi Kovesi să-l ajute cu dosarul.

"Mi-am apărat colegii din PSD şi când aveau şi când nu aveau dreptate! Am cerut eu şi am depus mărturie în favoarea lui Liviu Dragnea în Dosarul Referendumului / am plătit un preţ scump în 2014 când Iohannis a venit cu lista liderilor PSD “penali” de care eu nu am vrut să mă dezic! Poate asta a fost greşeală mea ?!?

Pe un singur coleg din PSD l-am văzut cu ochii mei şi l-am auzit cu urechile mele când se ruga de Kovesi şi Coldea să îl ajute cu dosarul penal - Liviu Dragnea!!! Şi în timp ce se lupta pentru el însuşi sigur nu pomenea absolut nimic despre abuzurile contra altor colegi - niciodată! Că aşa e Liviu - doar el contează!

Nu vreau să vorbesc despre aceste lucruri pentru că îmi pare rău de toţi cei care ne-au votat şi au alte aşteptări de la noi - şi nu vreau să mă bag înapoi în “Mocirlă” cu Dragnea!

Dar Liviu - dacă insişti hai să avem o confruntare la Dana Grecu la Antena 3 ca să le dau detalii, nu vrei?", adaugă Ponta.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne