Ponta se face bun. Va răspunde la întrebările jurnaliştilor de la instituţiile media cu datorii

30 septembrie 2013, Parlamentul Romaniei. În imagine Victor Ponta
30 septembrie 2013, Parlamentul Romaniei. În imagine Victor Ponta (Epoch Times România)

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, că şi-a însuşit criticile primite după ce a susţinut că nu va mai răspunde întrebărilor primite de la jurnaliştii ce lucrează la instituţiile media cu datorii la stat şi că i-a "trecut supărarea". Deşi acum le va răspunde tuturor la întrebări, şeful PSD a subliniat că îşi menţine ideea că taxele trebuie plătite, potrivit Mediafax.

Întrebat luni dacă îi va sancţiona pe senatorii PSD care au votat în cazul Şova contrar deciziei Biroului Permanent Naţional al PSD, Victor Ponta a refuzat să răspundă susţinând că nu înţelege întrebarea, deşi jurnalistul respectiv a repetat-o ulterior.

După incident, premierul a anunţat că refuză să răspundă întrebărilor puse de jurnaliştii care lucrează la instituţii media cu datorii la stat. În replică, o serie de jurnalişti şi ONG-uri au criticat dur atitudinea nedemocratică a premierului Victor Ponta.

Pentru mai multe detalii despre acest subiect citiţi şi Ponta schimbă retorica împotriva presei, jurnaliştii se coalizează [video]

Cu toată împăcarea, întrebările la care premierul nu a dorit să răspundă au rămas în aer.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.