Ponta simte miros de sânge: Dacă are curaj, Tudose poate salva PSD şi guvernarea!

Văzând că "prietenul" său Liviu Dragnea este din nou într-o situaţie politică dificilă, fostul premier Victor Ponta l-a îndemnat pe actualul şef al Executivului, Mihai Tudose, să "salveze" PSD şi să-l dea la o parte pe rivalul său.
Victor Ponta
Victor Ponta (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Dacă premierul Mihai Tudose - care se află la cuţite cu liderul social-democraţilor Liviu Dragnea - are curaj acum poate salva PSD şi guvernarea, a reacţionat luni seară, pe pagina sa de socializare, fostul premier Victor Ponta.

"Eu tot spun de peste un an - Dragnea doar foloseşte PSD pentru interesele lui - nu îl interesează nimic altceva! După el potopul! Dacă Mihai Tudose are curaj acum poate salva PSD şi Guvernarea! Ce nu a reusit ( din păcate) Sorin Grindeanu! Să sperăm că înţelege şi el ceea ce toţi ştim - cât timp e Dragnea acolo nu vom avea nici guvernare bună nici viitor pentru PSD şi pentru România!", a declarat Victor Ponta.

Într-o altă postare, fostul premier a continuat seria atacurilor la adresa liderului PSD.

"Preşedintele PSD este un fost PD-ist din partidul lui Băsescu / principalul comunicator este un fost PRM-ist care îl înjură acum pe Tudose la ordin cum îl înjura pe Grindeanu/ Guvernul este controlat "la Program" de un fost PD-ist şi dacă Dragnea păţeşte ceva cu dosarele lasă Partidul unei doamne tot de la PRM / la MAI este o doamnă "de la Teleorman" şi la Curtea de Conturi preşedinte trebuie să fie Mihai Busuioc de la PD (promovat de Blaga şi Udrea)! De fapt miză e clară-Busuioc să îngroape la Curtea de Conturi tot ceea ce au semnat Liviu Dragnea şi Sevil Shaideh la MDRAP- aţi înţeles acum la ce sunt bune voturile din Parlament ale PSD?!?", a scris Ponta.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne