Ponta: Votăm moţiunea, dar NU suntem şi nu putem fi alături de partidele de dreapta!

Victor Ponta
Victor Ponta (Epoch Times România)

Fostul premier Victor Ponta a declarat, miercuri, că parlamentarii Pro România vor vota la vedere pentru moţiunea de cenzură împotriva Cabinetului Dăncilă pentru că „România are nevoie de un Guvern mult mai bun decât cel actual”.

„Parlamentarii Pro România vor vota la vedere PENTRU moţiunea de cenzură deoarece considerăm că România are nevoie de un Guvern mult mai bun decât cel actual / însă NU suntem şi nu putem fi alături de partidele de dreapta!”, a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Cu acest prilej, liderul Pro România a ţinut să îl ironizeze pe liderul PLUS, Dacian Cioloş: „Am văzut că Dacian Cioloş şi PLUS susţin cu toate forţele moţiunea de cenzură / a uitat să precizeze Cioloş că PLUS nu are niciun parlamentar - dar sigur dă el jos Guvernul chiar dacă nu are niciun vot”.

Victor Ponta s-a declarat sceptic referitor la trecerea moţiunii de cenzură, considerând că cei care au iniţiat-o nu au făcut suficient în a-i convinge pe parlamentari de importanţa ei.

„Eu ştiu cum am reuşit să trecem moţiunea de cenzură din 27 Aprilie 2012 împotriva Guvernului MRU - am stat de vorbă între patru ochi cu absolut toţi parlamentarii de atunci , explicându-le că voi fi Prim Ministru şi ce proiecte vom face împreună/ în 2019 am văzut că liderii PNL şi USR au făcut doar declaraţii sforăitoare la televizor şi nicio discuţie cu alţi parlamentari - aşa că sunt pesimist asupra rezultatului!”, a concluzionat liderul Pro România.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne