Pop a comis-o din nou: Parteneri strategici ai României, în postura de.. gândaci. Cetăţenii au luat foc

După ce liderul PSD Liviu Dragnea s-a burzuluit la multinaţionale şi alţi colegi de-ai săi tot trag ambasadele de urechi, fostul ministru Liviu Pop plusează: compară statele partenere cu gândacii de bucătărie şi le acuză că vor să ia gazele României. Nu pe cele date la "Jadarmeriadă", evident...
Liviu Pop
Liviu Pop (Facebook)

UPDATE. Senatorul PSD Liviu Pop a explicat, pentru Mediafax, motivul pentru care a distribuit controversata imagine care a inflamat opinia publică.

"Mi s-a părut foarte, foarte interesantă (imaginea - n.r.), de aceea am pus-o. Mesajul a fost preluat de pe un site de socializare. Nu am interpretat poza din punct de vedere al animalelor care apar în poza, doar mesajul domnului preşedinte Iohannis m-a impresionat. Doamne fereşte, nu am comparat pe nimeni cu gândaci. Eroare cred că este mesajul preşedintelui Iohannis. Nu putem compara partenerii cu animalele, de fapt pe nimeni nu putem compara cu animale.

Nu cred că e nevoie de o reacţie pentru că repet nu am intenţia şi nu o să am intenţia de a compara o ţară cu un animal sau o persoană cu un animal. Nu, mi-a plăcut partea de sus a postării, dar nu puteam să tai că eram acuzat de plagiat şi atunci trebuia să las jos de unde am preluat, scrie în partea de jos de unde am preluat postarea", a declarat Liviu Pop.

* * *

Fostul ministru PSD al Educaţiei Liviu Pop a postat pe pagina sa de socializare o poză în care unii dintre partenerii strategici ai României sunt portretizaţi drept nişte gândaci.

În imagine - care conţine harta României în mijlocul căreia se află o sondă - apare liderul PSD Liviu Dragnea care spune "Stop, gazele nu pleacă gratis din România" şi preşedintele Klaus Iohannis care îi răspunde: "Păi te arestăm şi tot îl (sic!) luăm."

Gândacii care dau târcoale gazelor şi vor să invadeze România sunt Austria, SUA, Olanda şi Germania.

foto
foto (Liviu Pop / Facebook)

Postarea fostului ministru a inflamat spiritele, iar comentariile au curs în valuri. Vă prezentăm mai jos câteva dintre ele:

- Păi nu PSD a şters datoria de juma de miliard a celor de Kazmunai?

- Asta e ca şi povestea cu cei 4 asasini...

- Gazele nu pleacă din România, avem nevoie de ele că protestatarii aia sunt prea rezistenţi... cu ceva trebuie să-i terminăm...

- Gândacii sunt poziţionaţi greşit! Ţara e plină cu ei şi pe deasupra ne şi conduc!!!

- Gazele nu pleacă. Jandarmii trebuie să-şi umple buteliile.

- Uaaa, dacă era ăsta GIF şi se mişcau gândacii ăia! Vă daţi seama, rupeaţi internetu-n două!

- „Domnule” Liviu Marian Pop, vă faceţi efectiv de râs cu postări de genul. Vă rugăm, opriţi-vă, în numele educaţiei.

- Ce dracu' "ÎL LUATI"? Analfabetule! ÎL LUAM GAZELE. Numai tu puteai posta aşa ceva.

- Bă băiatule, tu ai toate ţiglele pe casă?

- Waw; aliaţii noştri sunt gândaci? Rusia e bună, că e prietena PSD.

- Ce manipulare de doi bani!! Când mă gândesc că aţi fost Ministrul Învăţământului nu stiu dacă ar trebui să mă înece râsul sau plânsul!

- Halucinantă postare, statele reprezentate prin gândaci sunt aliaţii noştri strategici şi economici. Să îţi fie ruşine!

- Fericită va fi ziua în care vei dispărea din viaţa publică.

- Pe cine IL LUĂM bre Marinică? E grele şcoala, este?

- Nici un rahat de imagine de propagandă nu sunteţi în stare să editaţi.

- Da’ chiar tot partidu’ a uitat să-şi mai ia medicamentele?

- Când fostul ministru al Educaţiei dă share la o chestie nu numai falsă dar şi cu un dezacord gramatical.

- Băi băiatule, ce fumaţi acolo la partid?