Preda îi cere demisia lui Meleşcanu: Aşa cum Iordache a ascuns OUG 13, el ascunde o înţelegere cu Putin

Pentru că "ascunde publicului înţelegeri cu Moscova", ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, trebuie demis imediat de premierul Sorin Grindeanu, a tras un semnal de alarmă europarlamentarul Cristian Preda.
Cristian Preda
Cristian Preda (Epoch Times România)

Ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, trebuie să-şi dea demisia după ce a "uitat" să-i anunţe pe români că urmează o dezgheţare a relaţiilor cu Rusia, a solicitat europarlamentarul Cristian Preda.

"Meleşcanu ascunde publicului înţelegeri cu Moscova. Tot el era ministru de Externe şi-n 1992-1996, când Iliescu recurgea la "firul roşu" în comunicarea cu Kremlinul. Nu cred că preşedintele Iohannis a fost informat de iniţiativele ministrului de Externe.

Meleşcanu e la fel de periculos ca Iordache. Trebuie demis imediat de Grindeanu! (...) Aşa cum Iordache a ascuns OUG 13, Meleşcanu ascunde o înţelegere cu Putin", a scris Cristian Preda, pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, a avut o întrevedere foarte fructuoasă cu ambasadorul Rusiei la Bucureşti, Valeri Kuzmin, însă MAE nu s-a aventurat să dea prea multe detalii pe subiect. A făcut-o însă Ambasada Rusiei, de unde aflăm că urmează o dezgheţare a relaţiilor dintre cele două ţări.