Preşedintele Iohannis întâmpinat cu huiduieli la deschiderea festivalului "George Enescu"

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis (Epoch Times România)

Preşedintele Klaus Iohannis a fost întâmpinat la Festivalul Internaţional "George Enescu" cu fluierături şi huiduieli de un grup de câteva persoane venite în faţa Sălii Palatului, informează B1 TV.

Preşedintele, sosit la deschiderea festivalului împreună cu soţia sa nu s-a lăsat impresionat de strigăte, ci a continuat să zâmbească, făcând cu mâna celor prezenţi, după care s-a îndreptat către un grup de cunoscuţi pe care i-a salutat şi cu care a dat mâna.

Cele 6-7 persoane care l-au huiduit pe preşedinte i-au reproşat acestuia că, de când a ajuns şef de stat îşi petrece timpul mai mult în concedii decât la Cotroceni:

"Concediul ăla prelungit de 50 de zile să îl facă de 500, că altceva nu ştie să facă!", a declarat un protestatar în timp ce o femeie i-a reproşat lui Iohannis că a aprobat legea care "triplează salariul demnitarilor" în timp ce medicii şi profesorii au salarii mici.

Potrivit presalibera.net, deputatul PNL Dan Cristian Popescu a susţinut că persoanele care l-au huiduit pe Iohannis ar fi fost aduse de PSD.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne