Prietenie neobişnuită: un câine adoptă un oposum

Molly împreună cu Poss, cei mai buni prieteni
Molly împreună cu Poss, cei mai buni prieteni (Screenshot tramite 9news)

Căţeluşa Molly şi-a pierdut căţeii, dar a adoptat un animăluţ foarte special. Mama în cauză este o Beagle, a cărui sarcină nu a fost dusă la bun sfârşit, rămânâd într-o profundă apatie. Dar, în mod neaşteptat, un oposum a făcut-o să zâmbească.

Într-o după-amiază, Molly s-a întors acasă, în Gazette, Australia "cu un pui minunat de oposum pe spate. De atunci, au devenit inseparabili", au spus proprietarii câinelui, Elle şi Sara Moyle, pentru 9 News.

(Screenshot tramite 9news)

Cum a luat naştere prietenia lor neobişnuită rămâne un mister. Molly căuta pe cineva de care să aibă grijă, iar oposum avea nevoie de protecţie deoarece a rămas singur prea devreme. Astfel că între cei doi a luat naştere o legătură specială care a convins familia Elle şi Sara Moyle să deschidă uşa casei micuţului marsupial, pe care l-au chemat Poss, şi care i-a redat zâmbetul lui Molly.

"Starea de spirit a lui Molly s-a schimbat de când şi-a pierdut căţeluşii, dar, după ce a format această nouă alianţă, ea este mai fericită ca niciodată. Ambii au nevoie unul de celălalt. Este evident cât sunt de fericiţi împreună".

(Screenshot tramite 9news)

Oposum-ul trăieşte acum într-un copac în grădina lor. Molly se aşează lângă trunchiul copacului şi îl aşteaptă, chiar şi toată ziua. Când Poss se trezeşte, se uită printre ramuri căutându-şi mama adoptivă şi apoi coboară din copac şi îi sare în spate. O legătură incredibilă, capabilă să distrugă orice barieră.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură