Prim-vicepreşedintele PDL Vâlcea demisionează alături de alţi 500 de membri "cinstiţi şi corecţi"

Sigla PDL
Sigla PDL (Epoch Times România)

Prim-vicepreşedintele PDL Vâlcea, deputatul Romeo Rădulescu, a demisionat marţi seară din partid, luând alături de el aproximativ 500 de membri "cinstiţi şi corecţi", argumentând că nu nu mai poate "coabita cu o conducere marionetă, obedientă unor infractori", potrivit Agerpres.

"Plec cu strângere de inimă, este singurul partid în care am activat şi pentru care am muncit. Este partidul pe lista căruia am ajuns la înalta demnitate de primar şi ulterior de deputat. Sunt multe amintiri care mă leagă de acest partid, dar, din păcate, de trei luni, nu mă mai regăsesc aici. Cu o conducere marionetă, obedientă unor infractori, nu pot coabita, este peste puterile mele de înţelegere. Nu putem vorbi despre stat de drept, despre justiţie şi noi să promovăm infractori", a declarat Romeo Rădulescu.

Acesta a explicat că are deja strânse demisiile a 500 de colegi de-ai săi, care sunt "cinstiţi şi corecţi", şi care au decis să părăsească alături de el PDL Vâlcea.

Totul a început după alegerile europarlamentare, când între conducerea organizaţiei judeţene a PDL şi Romeo Rădulescu a izbucnit un conflict, care a avut ca rezultat dizolvarea filialei municipale a PDL Râmnicu Vâlcea, condusă de Rădulescu.

Romeo Rădulescu este membru PDL din 2001. A ocupat funcţiile de consilier municipal, viceprimar şi primar al municipiului Râmnicu Vâlcea până în 2012, iar din 2012 este deputat în colegiul Râmnicu Vâlcea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne