Primăria condusă de Firea, conectată la firma lui Mirel Palada. Printr-un "contrăcţel" încredinţat direct

Sociopol, firma lui Mirel Palada, cel care l-a lovit pe Mihai Goţiu în pauza unei emisiuni TV, a primit, de curând, un contract bănos de la Primăria Capitalei.
Dan Barna(USR),
Dan Barna(USR), (Florin Chirila/Epoch Times)

Firma lui Mirel Palada, fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta care l-a lovit pe senatorul Mihai Goţiu pe platourile B1 TV, a primit un contract de 108.000 lei prin încredinţare direct de la Primăria Capitalei, a atras atenţia miercuri purtătorul de cuvânt al USR, deputatul Dan Barna.

"În acest context vedem că firma domnului Mirel Palada - pentru că PSD se va disocia, va spune că nu are nicio legătură cu el - tocmai a primit de la doamna Gabriela Firea, de la Primăria Capitalei, o încredinţare direct de 108.000 lei în aceste zile. O să monitorizam acest contract să vedem dacă îndeplineşte condiţiile legale", a declarat Barna.

Contractul la care se referă Barna vizează încredinţarea, de către Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucureşti către firma Sociopol în data de 7 iunie 2017, a unor "servicii de cercetare sociologică, respectiv de realizare a unui sondaj de opinie în mediul urban, pe un eşantion de 2400 de persoane."

Primăria a reacţionat prompt la declaraţiile lui Barna, transmiţând că, până în prezent, Palada nu a încasat niciun leu de la municipalitate:

"Până în momentul de faţă, dl. Mirel Palada nu a încasat nicio sumă de bani de la Primăria Municipiului Bucureşti sau de la vreo structură subordonată a acesteia, nici în nume personal şi nici prin intermediul vreunei companii la care este acţionar sau administrator", transmite Primăria condusă de Gabriela Firea într-un comunicat.

Primăria nu a negat în comunicat atribuirea contractului către firma Sociopol.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne