Primăria condusă de Firea, conectată la firma lui Mirel Palada. Printr-un "contrăcţel" încredinţat direct

Sociopol, firma lui Mirel Palada, cel care l-a lovit pe Mihai Goţiu în pauza unei emisiuni TV, a primit, de curând, un contract bănos de la Primăria Capitalei.
Dan Barna(USR),
Dan Barna(USR), (Florin Chirila/Epoch Times)

Firma lui Mirel Palada, fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta care l-a lovit pe senatorul Mihai Goţiu pe platourile B1 TV, a primit un contract de 108.000 lei prin încredinţare direct de la Primăria Capitalei, a atras atenţia miercuri purtătorul de cuvânt al USR, deputatul Dan Barna.

"În acest context vedem că firma domnului Mirel Palada - pentru că PSD se va disocia, va spune că nu are nicio legătură cu el - tocmai a primit de la doamna Gabriela Firea, de la Primăria Capitalei, o încredinţare direct de 108.000 lei în aceste zile. O să monitorizam acest contract să vedem dacă îndeplineşte condiţiile legale", a declarat Barna.

Contractul la care se referă Barna vizează încredinţarea, de către Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucureşti către firma Sociopol în data de 7 iunie 2017, a unor "servicii de cercetare sociologică, respectiv de realizare a unui sondaj de opinie în mediul urban, pe un eşantion de 2400 de persoane."

Primăria a reacţionat prompt la declaraţiile lui Barna, transmiţând că, până în prezent, Palada nu a încasat niciun leu de la municipalitate:

"Până în momentul de faţă, dl. Mirel Palada nu a încasat nicio sumă de bani de la Primăria Municipiului Bucureşti sau de la vreo structură subordonată a acesteia, nici în nume personal şi nici prin intermediul vreunei companii la care este acţionar sau administrator", transmite Primăria condusă de Gabriela Firea într-un comunicat.

Primăria nu a negat în comunicat atribuirea contractului către firma Sociopol.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne