Primăria lui Pandele îşi face propriul post TV. Ce jurnalişti vor coordona proiectul

Florentin Pandele
Florentin Pandele (Facebook.com/Florentin Pandele)

Primăria lui Florentin Pandele, primar de Voluntari şi soţ al Gabrielei Firea, îşi va deschide un post de televiziune, iar proiectul va fi coordonat de jurnaliştii Alex Căutiş şi Andi Laslău, relatează Paginademedia.ro.

“Va fi un post de televiziune generalist, cu acoperire pe Bucureşti şi pe Ilfov şi va fi axat pe informare, cu subiecte care să acopere Capitala şi zonele limitrofe. Ceea ce pot spune este că nu va fi un post orientat pe scandal. Televiziunea va avea un rol de utilitate publică, pentru Bucureşti şi judeţul Ilfov”, a afirmat Alex Căutiş.

În privinţa unei potenţiale incompatibilităţi între faptul că este director al unei companii din administraţie locală şi jurnalist la viitorul post TV, Căutiş a răspuns că nu este cazul de aşa ceva.

“Nu, pentru că eu nu sunt director la o companie de salubrizare sau la o companie de electricitate. Mă ocup de comunicare publică şi de mediatizarea respectivei companii. De vreme ce este o chestiune asumată, nu văd unde este problema. Prin contract, se spune că eu nu am voie să lucrez în privat la proiecte concurente cu acesta, dar doar atât”.

Articolul integral poate fi citit aici.