Prinţul Harry în versiune jucăuşă: aproape distruge o cameră video (video)

Prinţul Harry a implicat chiar şi cameramanul şi aparatul de filmat în jocul de rugby.
Prinţul Harry
Prinţul Harry (itv.com)

Prinţul Harry, fratele mai mic al lui William a petrecut o zi jucând rugby în Stockport, un oraş organizat sub forma unui Burg Metropolitan în cadrul Comitatului Metropolitan Greater Manchester în regiunea North West England, cu scopul de a face cunoscut acest sport tinerelor generaţii de englezi. Dar, apropiindu-se de camera video nu a rezistat să nu-l "deranjeze" pe utilizatorul acesteia, aruncându-i mingea în obiectiv.

Prinţul Harry este implicat în diverse activităţi, sportive şi caritabile

Nu este uşoară viaţa unui prinţ, a mărturisit recent Harry. Acesta a încercat, dar nu a găsit încă un loc de muncă permanent - după ce a părăsit armata - care să-i lase timp pentru o serie de activităţi. El nu poate sta "fără să facă nimic". Se "plictiseşte". De aici şi angajamentul pentru Jocurile Invictus, o competiţie militară internaţională paraolimpică, şi diverse organizaţii de caritate pe care le sprijină: de la Fundaţia împotriva SIDA a lui Elton John, la asociaţia sa umanitară, Sentebale, pentru copiii orfani din Lesotho, de la WellChild la Walking with the Wounded.

În 2011, el a înfiinţat o fundaţie împreună cu fratele său William, duce de Cambridge, şi cumnata sa Kate.

"Ştiu că sunt într-o poziţie privilegiată pentru tot restul vieţii şi voi lucra pentru a merita acest privilegiu", a subliniat el pentru BBC.