Probleme în “paradis”? Barack Obama nu şi-a purtat verigheta în acest weekend

Barack Obama fără verighetă, 2 august 2015
Barack Obama fără verighetă, 2 august 2015 (YURI GRIPAS/AFP/Getty Images)

Verigheta preşedintelui Barack Obama a lipsit de pe mâna sa stângă duminică, conform unui raport al White House, susţine Washington Free Beacon.

Obama, care s-a aflat duminică la Camp David în Maryland, s-a întors la Casa Albă şi a fost fotografiat de Associated Press fără verighetă. Anterior, în aceeaşi zi, el jucase golf pentru a-şi sărbători ziua de naştere, care are loc astăzi.

Totuşi, verigheta lui Obama, a lipsit de pe degetul său cu mult timp înainte să ajungă pe terenul de golf. El a fost fotografiat vineri semnând mai multe documente şi, de asemenea, nu purta verigheta.

Nu este pentru prima dată în acest an când Obama a decis să renunţe la verigheta sa. În martie 2014, el a petrecut aproape o săptămână întreagă fără inel pe mâna stângă.

Între timp, prima doamnă Michelle Obama a petrecut o mare parte din vară departe de Casa Albă. Ea şi-a luat fetele într-o călătorie în Europa în luna iunie, şi săptămâna trecută şi-a petrecut-o în Palm Springs.

Michelle Obama s-a aflat în California pentru a participa la Olimpiada Specială, dar a făcut o scurtă ieşire în Coachella Valley şi aparent a rămas la Rancho Mirage, unde ea şi soţul ei au mai petrecut timpul împreună în trecut.

De asemenea, când preşedintele Obama a călătorit în Palm Springs la începutul verii, nu a fost însoţit de Michelle şi restul familiei.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.