Procesul lui Dragnea, la ultimul termen. Sute de susţinători PSD, la Înalta Curte: "Am venit pentru dreptate"

Protest
Protest

Sute de susţinători PSD au venit luni, la Înalta Curte, pentru a-l susţine pe liderul social-democraţilor Liviu Dragnea, care aşteaptă o sentinţă definitivă în dosarul angajărilor fictive. La eveniment şi-au făcut apariţia şi câţiva protestatari anti-PSD.

Reporterul Epoch Times aflat la faţa locului a discutat cu ambele tabere pentru a afla motivele care i-au determinat pe aceşti oameni să iasă în stradă.

Unii dintre susţinătorii PSD au fost agresivi cu reporterul nostru, iar o pensionară chiar i-a dat peste microfon. Deşi solicitaţi să o legitimeze pe femeie, jandarmii nu s-au grăbit prea tare în acest sens.

Ce spun susnţinătorii lui Dragnea

"Îmi doresc o Românie frumoasă, nedezbinată, un preşedinte care să ţină cu poporul, nu ca să ne dezbine. Domnul Dragnea este nevinovat. În senul că pentru două femei care se zice că le-ar fi angajat i-a dat o pedeapsă de 3 ani jumate. Domnul Iohannis are 40 de dosare. Torţionarul, procurorul general, i-a spălat dosarele. Păi cum e un torţionar din ăsta care chinuia oamenii... Ceilalţi au furat cu valiza. Orban a furat o grămadă de bani şi să nu păţeşti tu nimic... Videanu, Boureanu toţi ăştia. Hai s-o lăsăm pe Elena Udrea că e femeie, dar şi ea a recunoscut că justiţia a fost abuzivă. Eu sper să fie bine, să câştige cu brio domnul Dragnea, pentru că n-a făcut rău, omul ăsta caută să facă bine, umblă peste tot".

"Am venit pentru dreptate. Suntem departe astăzi în România de a vorbi de un soi de normalitate".

"Dragnea e şi corect şi cinstit. Dacă dvs sunteţi nevinovată, nu e normal să vină cineva să vă ia apărarea? Nu a greşit cu nimic. Vrea binele ţării".

"Vrem să-l susţinem pe domnul Dragnea, are nevoie de susţinerea poporului. Sperăm să fie bine. Îl susţinem sufleteşte. Sincer, eu sunt alături de dânsul pentru că e de la mine din judeţ. Am avut liber de la serviciu şi am venit. Teleormanul arată bine, după părerea mea".

"Am venit să fim alături de Liviu Dragnea. Sunt simpatizant al PSD-ului. Suntem mândri de el".

Ce spun contestatarii lui Dragnea

"Am venit să susţin justiţia. Am venit să-l vedem pe Dragnea la puşcărie, să vedem cum iese cu cătuşe. Trebuie să se facă dreptate. Trebuie condamnat, să scăpăm de suferinţa şi de umilinţa asta. Aşteptăm ca justiţia să-şi facă datoria".

"Dosarul ăsta durează de foarte mult timp, se tergiversează lucrurile foarte tare, foarte mult şi ar trebui o dată pentru totdeauna rezolvat. Atâta lume stă cu sufletul la gură, ca să aştepte verdictul în dosarul domnului Dragnea. Dacă soţia lui a achitat prejudiciul, vă întreb şi eu, asta nu înseamnă că dânsa recunoaşte că este vinovată? Cum să iei tu să angajezi atâţia oameni să lucreze la PSD? Un proverb românesc spune că peştele de la cap se-mpute. Dacă tu, al treilea om în stat, nu respecţi legea, distrugi justiţia - că Dragnea asta a făcut, a distrus justiţia, totul doar pentru el, ca să-şi albească el dosarele. Păi atunci ceilalţi români cum să respecte legea, dacă el n-o face?"

"Suntem într-o ţară în care practic un condamnat penal în două dosare pur şi simplu îşi aduce oameni ca să-l susţină în faţa unui proces. Se comportă exact ca un dictator".

Vă invităm să urmăriţi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne