PSD Cluj acuză o tentativă de incendiere a sediului său. Poliţia face cercetări

Reprezentanţii PSD Cluj susţin că persoane necunoscute au intrat în curtea sediului lor, au stropit pereţii cu benzină, au adus cu ele cocktailuri Molotov şi denunţă acest act de "o violenţă ieşită din comun." Nu este clar de ce presupuşii agresori nu au dat totuşi foc sediului. Poliţia face cercetări.
.
. (BOGDAN FLORESCU / The Epoch Times)

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Cluj a demarat cercetări după ce reprezentanţii PSD Cluj au reclamant că persoane necunoscute au încercat să le incendieze sediul. Membrii partidului au susţinut că au găsit uşa şi pereţii stropiţi cu benzină şi urmele unor cocktailuri Molotov.

"A fost trimis un echipaj de Poliţie la faţa locului şi în prezent se efectuează cercetarea urmând să se dispună măsurile care se impun. Astăzi (vineri – n.r.) s-a primit un apel telefonic prin care s-a sesizat faptul că în cursul nopţii persoane necunoscute au aprins în faţa sediului hârtie sau ziare şi ar fi turnat şi benzină pe uşa de la intrare. Cel mai probabil va fi înregistrată o lucrare penală însă fapta va fi încadrată după ce colegii vor termina cercetările la faţa locului”, a mai declarat pentru news.ro purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj, Carmen Livia Jucan.

La rândul său, preşedintele PSD Cluj, deputatul Gabriel Horia Nasra, a declarat, că, ajunşi vineri dimineaţă la sediul partidului, colegii săi au găsit resturi de ziare arse, o sticlă de coktail Molotov şi că pe sigla partidului a fost ataşată o foaie pe care scrie „PCR”, iar uşa de la intrarea în sediul PSD şi pereţii au fost stropiţi cu benzină.

„Am sesizat Poliţia după ce am descoperit vineri dimineaţă uşa sediului PSD Cluj de pe Bulevardul Eroilor şi pereţii stropiţi cu benzină, o sticlă cocktail Molotov aruncată la intrare şi ziare arse. Poliţia trebuie să verifice ceea ce s-a întâmplat joi seară sau în cursul dimineţii de vineri, şi trebuie urmărite şi imaginile de pe camerele video de la intrarea în curtea partidelor. Ar putea fi un act al unor persoane necunoscute în urma protestului de joi seara pe Bulevardul Eroilor. Trebuie să se verifice şi cine a lipit o hârtie pe care scrie PCR pe sigla PSD aflată la intrarea în curte”, a declarat Nasra pentru greatnews.ro.

Senatorul PSD a comparat evenimentul cu incendierea Reichstag-ului. ”Astfel de comportamente aduc aminte de practicile naziste din perioada interbelică”, s-a plâns Nasra.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne