PSD renunţă la propagandă: Dragnea l-a dat afară pe autorul campaniei mincinoase care o viza pe Simona Halep

George Harabagiu, coordonatorul comunicării online de la PSD, cel care s-ar afla în spatele postărilor denigratoare despre Simona Halep ce au apărut pe paginile mai multor filiale PSD, a fost dat afară. Campania de "fake news" a stârnit un val de nemulţumire în spaţiul public, care l-a determinat pe liderul PSD să ia o decizie în acest sens.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Epoch Times)

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat miercuri, la Antena 3, că l-a concediat pe George Harabagiu, presupusul autor al campaniei mincinoase care o viza pe Simona Halep, demers ce a survenit după ce primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a fost huiduită pe Arena Naţională de mulţi dintre cei peste 20.000 de români veniţi să o felicite pe sportivă pentru cucerirea trofeului de la Roland Garros.

"L-am concediat", a declarat Dragnea.

La scurt timp după decizia lui Dragnea, George Harabagiu a trimis un mesaj de adio pe grupul de Whatsapp al comunicatorilor PSD, potrivit G4media.ro:

"Vreau sa va multumesc tuturor pentru EFORTUL DEPUS! SUNTETI O ECHIPA MINUNATA? V-AM CERUT INTOTDEAUNA MOBILIZARE SI DISCIPLINA! Tocmai pentru ca eu sunt un OM DISCIPLINAT! Voi respecta cu sfintenie decizia Presedintelui Liviu Dragnea! Voi ramine loial lui Liviu Dragnea. ESTE OMUL CARE A PROCEDAT ABSOLUT CORECT! ORICE GRESEALA TREBUIE TAXATA IMEDIAT! Din acest moment va anunt public ca potrivit deciziei Presedintelui PSD LIVIU DRAGNEA, ACTIVITATEA MEA PE ACEST GRUP INCETEAZA IMEDIAT", a scris Harabagiu.

George Harabagiu, a trimis un mesaj de adio pe grupul de Whatsapp al comunicatorilor PSD la câteva minute după ce Liviu Dragnea a anunţat că l-a dat afară. Potrivit mesajului, obţinut de G4Media.ro,

Fostul premier Victor Ponta a dezvăluit că în spatele postărilor potrivit cărora "Simona Halep a fost huiduită de 20.000 de 'fani' pe Arena Naţională", şi nu pe Firea, s-ar afla George Harabagiu.

"Mizeria a fost postată de la Sediul Central al PSD pe conturile organizaţiilor locale. Oamenii nu ştiu (aşa cum ştiu eu) că aceste materiale mincinoase, manipulatoare şi absolut mizerabile sunt gândite şi postate direct de la Sediul Central din K10 de un personaj dubios adus de Liviu Dragnea de la Neamţ (numele lui este George Harabagiu, nu poate fi numit "şobolan" că nu trebuie jigniţi şobolanii şi ascultă doar de "Dom Preşedinte")! Pentru aceste minciuni oribile despre Simona Halep vor fi înjuraţi şi sancţionaţi pe nedrept membrii PSD", a declarat Ponta.

"Adevărul din spatele propagandei. Români, nu vă lăsaţi manipulaţi!", este mesajul postat pe FB de filialele PSD din ţară care însoţea poza de mai jos.

foto
foto (PSD)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne