PSD neagă pandemia: Doar 0,1% din populaţie a fost expusă infectării

Comitetul Executiv Naţional şi Consiliul Naţional al PSD
Comitetul Executiv Naţional şi Consiliul Naţional al PSD (Epoch Times România)

La scurt timp după ce Marcel Ciolacu i-a atacat dur pe Orban şi pe miniştrii săi acuzându-i că au fost "anti-modele" în ceea ce priveşte promovarea ideii de prevenţie şi responsabilitate pe timp de pandemie, PSD-ul lansează, pe pagina sa de Facebook ideea că de fapt extrem de puţină lume a fost infectată.

Astfel, în vreme ce medicii se plâng că secţiile de terapie se umplu, că virusul poate avea efecte grave etc., PSD invocă testarea organizată de Gabriela Firea pentru a acuza Guvernul că de fapt mistifică realitatea în legătură cu numărul de cazuri. Testarea Gabrelei Firea a fost făcută însă pe oameni sănătoşi în timp ce testele prezentate de autorităţi sunt făcute în persoanelor care au simptome.

"Sub 0,1% din populaţie a fost expusă infectării cu COVID-19. Asta e realitatea pe care Guvernul vrea s-o ascundă prin blocarea testării în Bucureşti!

Doar 4 din 4.600 de teste PCR şi doar 2 din cele 500 de teste de anti-corpi au fost pozitive, în cele două studii demarate de Primăria Capitalei. De ce nu vrea Guvernul să ştim această realitate?

Pentru că ar fi greu să explice prăbuşirea economiei naţionale şi cei peste 400.000 de oameni care şi-au pierdut locurile de muncă în urma restricţiilor.

Ar fi greu să explice măştile de proastă calitate, cumpărate pe şpagă de UNIFARM, în urma obligativităţii impuse de Guvern.

Iar dacă românii ar afla realitatea, n-ar mai putea să amâne alegerile aşa cum şi-au propus, prin prelungirea la nesfârşit a stării de alertă!", scrie, pe Facebook PSD.

Reamintim că tot astăzi Ciolacu acuza acid PNL-ul de faptul că au fost anti-modele în gestionarea pandemiei.

"Nu mai certaţi românii, aţi fost şi sunteţi anti-modele!
Guvernul, în frunte cu ministrul Tătaru, dă vina exclusiv pe oamenii simpli fiindcă nu mai respectă distanţarea socială. Uită însă voit ce comportament public scandalos au arătat liderii PNL de o lună încoace:
- Orban a băut şi fumat în Guvern, alături de alţi demnitari, iar masca nici acum n-a învăţat să şi-o pună corect;
- Robu a făcut bâlci electoral pe stadion, cu minge adusă cu elicopterul şi miuţă la toc şi costum, fără pic de distanţare şi zero măşti;
- Primarul Chirica şi ministrul Alexe au început campania electorală cu sute de activişti în cort, sfidând chiar dictonul prezidenţial 'ori eşti precaut, ori prost'.
- Dacă se ratează noua etapă a relaxării, liberalii – nu românii obişnuiţi - sunt principalii vinovaţi morali. Au sfidat nu doar reguli de bun-simţ, ci au călcat legea în picioare. Iar să faci asta în plină pandemie înseamnă să-ţi duci poporul spre prăpastie!", scria, pe Facebook, Ciolacu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne