PSD, o nouă mutare: Moţiunea anti-Toader, amânată din nou. Ce declara înainte de decizie ministrul Justiţiei

Tudorel Toader
Tudorel Toader (Epoch Times România)

Pusă pe ordinea de zi a Senatului pentru luni, moţiunea simplă „Justiţia - victimă sigură în mâinile lui Toader”, ce îl viza pe ministrul contestat inclusiv din rândurile social-democraţilor, a fost amânată pentru a treia oară consecutiv.

Întrebat anterior amânării, cum se va vota moţiunea, Tudorel Toader a răspuns că „dânşii au deplină libertate să se exprime prin vot, eu am deplină obligaţie să-mi îndeplinesc misiunea de ministru cât sunt ministru. În rest, nu mă cuprinde (SIC!) emoţiile pentru că realmente nu am de ce”.

Moţiunea simplă împotriva ministrului Justiţiei a fost depusă de PNL şi USR şi a mai fost amânată până acum de două ori din lipsă de cvorum.

Amânările au început să apară pe fondul tensionării relaţiilor dintre liderul PSD şi ministrul Justiţiei, primul declarându-se extrem de nemulţumit că Tudorel Toader întârzie să dea ordonanţele de urgenţă dorite de social-democraţi. În speţă, era vorba despre OUG-uri pe Codurile Penale şi pe completurile de 5 judecători de la Înalta Curte. Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne