PSD Sibiu solidară cu deputatul care a lovit protestatari cu maşina: "Cei care conduc statul paralel vor să blocheze activitatea Parlamentului!"

PSD Sibiu nu doar că îl apără pe deputatul Terea ci, în plus, face apel către protestatari "să se retragă din grupurile manipulate de câţiva indivizi extrem de periculoşi, care, este evident că sunt coordonaţi de cei care conduc statul paralel şi vor să blocheze activitatea Parlamentului României."
Sigla PSD împreună cu principiile PSD: Prosperitate, Solidaritate, Demnitate
Sigla PSD împreună cu principiile PSD: Prosperitate, Solidaritate, Demnitate (Eugen Horoiu/Epoch Times)

PSD Sibiu sare în apărarea deputatului Ioan Terea, politician cercetat pentru vătămare din culpă după ce miercuri seară ar fi dat cu maşina peste doi protestatari în faţa Palatului Parlamentului. Potrivit organizaţiei, Terea a fost „agresat din senin”, iar manifestanţii „au sărit” pe maşina lui, lovind-o cu pumnii şi picioarele, relatează digi24.ro.

În consecinţă, PSD Sibiu face apel la „protestatarii de bună credinţă”, cerându-le să nu accepte manifestaţiile violente şi să iasă din grupurile manipulate de oameni periculoşi care sunt coordonaţi de cei care conduc statul paralel.

„PSD Sibiu face apel către protestatarii de bună credinţă să nu accepte manifestaţiile violente şi să se retragă din grupurile manipulate de câţiva indivizi extrem de periculoşi, care, este evident că sunt coordonaţi de cei care conduc statul paralel şi vor să blocheze activitatea Parlamentului României”, susţine organizaţia.

Reprezentanţii PSD Sibiu mai susţin că în permanenţă sunt oameni în stradă care instigă la violenţă şi îi manipulează pe cei paşnici, dând exemplu incidentul de săptămâna trecută, în care un bătrân de 71 de ani a fost lovit de un protestatar în Piaţa Victoriei. Reamintim că înainte de a fi lovit, bătrânul respectiv i-a înjurat pe protestatari şi l-a pocnit pe unul dintre ei cu rucsacul, moment în care respectivul a reacţionat, lovindu-l.

„Noi respectăm dreptul constituţional la libera exprimare şi dreptul cetăţenilor de a protesta, atâta timp cât aceste proteste se înscriu în limitele legii şi nu se recurge la acte de violenţă. Parlamentul este instituţia supremă a democraţiei, iar dezbaterile, schimburile de idei şi opinii trebuie să se desfăşoare în acest for, într-un mod civilizat”, spune Bogdan Trif, Preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu.

Poliţia a deschis dosar penal pentru vătămare din culpă pe numele deputatului PSD de Sibiu Ioan Terea, acuzat că a lovit două persoane miercuri seară la protestul din faţa Palatului Parlamentului, urmând să fie înaintat Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PICCJ). Mai multe informaţii pe acest subiect, aici

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne