PSD va boicota votul pentru numirea lui MRU în fruntea SIE. Rovana neagă certurile din şedinţa PSD

Rovana Plumb
Rovana Plumb (Eugen Horoiu \ Epoch Times România)

Preşedintele interimar al social-democraţilor, Rovana Plumb, a anunţat luni că grupurile parlamentare reunite ale PSD au decis să nu participe la votul pentru învestirea lui Mihai-Răzvan Ungureanu în funcţia de director al SIE, relatează Agerpres.

"Nu s-a făcut niciun fel de vot, a fost o decizie luată prin consens în cadrul reuniunii grupurilor reunite, nu susţinem nominalizarea făcută de către preşedinte (n.r. — Klaus Iohannis) şi nu vom participa la vot", a afirmat Rovana Plumb.

În ceea ce priveşte participarea parlamentarilor PSD la lucrările comisiei SIE, unde va fi audiat Mihai-Răzvan Ungureanu, Rovana Plumb a spus că aceştia vor proceda conform Regulamentului şi vor participa.

Întrebată despre tensiunile din şedinţă unde ar fi avut loc discuţii încinse între Valeriu Zgonea şi Şerban Nicolae, cel de al doilea cerându-i demisia primului, Rovana Plumb s-a arătat surprinsă: "Nu a fost niciun fel de tensiune şi eu sunt surprinsă că mă întrebaţi acest lucru. Sigur că trecem printr-o perioadă în care normal trebuie să ascultăm opiniile colegilor, unii vorbesc cu vocea puţin mai tare, alţii puţin mai încet. Nu au fost niciun fel de tensiuni, este firesc să ascultăm poziţiile şi opiniile tuturor colegilor", a susţinut Rovana Plumb.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.