"PSDragnea" face prăpăd. Voiculescu: Mergem într-o direcţie deja testată în regiune de Ungaria lui Orban

Pe fundalul scandalului privind naţionalizarea fondurilor de pensii private, ASF a dat cea mai mare amendă din istoria sa companiei NN şi i-a retras autorizaţia directorului general. De ce? "Probabil s-a dejucat un plan al PSDragnea şi/sau i-a cauzat la imagine", a explicat tehnocratul Vlad Voiculescu.
Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu (Florin Chirilă / Epoch Times România)

Compania NN a fost amendată pe nedrept de "profesioniştii" de la ASF, noi ca ţară dând încă o dovadă că mergem într-o direcţie deja testată în Ungaria lui Orban, iar o femeie a aflat de la televizor (!!!) că nu mai poate ocupa funcţii de conducere în domeniul în care şi-a construit cariera, şi-a exprimat nemulţumirea, într-o postare pe pagina sa de Facebook, fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

"De ce cad naţiunile? Pe scurt: instituţii slabe. Instituţii incapabile să îşi îndeplinească misiunea, incapabile să îşi păstreze verticalitatea şi independenţa, incapabile să spună NU atunci când politicienii le cer lucruri de negândit pentru orice profesionist integru. Instituţii conduse ani de zile (pe faţă sau prin interpuşi) de condamnaţi penal, de oameni cu trecut în Securitatea comunistă, de urechişti, de oameni care nu au lucrat nici măcar o singură zi din viaţă la o firmă privată (una care să facă altceva decât să fie o sugativă de la bugetul de stat), de oameni care nu s-ar califica pentru un job la niciuna dintre multinaţionalele astea pe care le hulesc aceşti oameni cu doctorate şi fără minte din partidele de la guvernare", a declarat Vlad Voiculescu.

Tehnocratul a remarcat că nu a trecut decât o noapte de când "de sub principala mustaţă a ţării" a ieşit ameninţarea că "o să declanşăm procedurile parlamentare pentru a demite toată conducerea Autorităţii de Supraveghere Financiară" ca distinsa conducere ASF să se execute întocmai, amendând o companie, preşedintele acesteia, şi anunţând alte câteva controale.

"O companie există pentru a servi interesul clienţilor săi. NN a fost amendată tocmai pentru că şi-a informat clienţii asupra acestui interes. A fost interesul clienţilor periclitat? Nu. S-a cotizat un cent mai puţin către pilonul II de pensii? Nu. Ce s-a întâmplat? S-a dejucat probabil un plan al PSDragnea şi/sau i-a cauzat la imagine. Iată deci motivul pentru a amenda compania şi a distruge cariera unui om! O companie a fost amendată, noi ca ţară am dat încă o dovadă că mergem într-o direcţie deja testată în regiune în Ungaria lui Orban, şi o femeie a aflat de la televizor (!!!) că tocmai a fost amendată cu 100.000 lei şi că nu mai poate ocupa funcţii de conducere în domeniul în care şi-a construit cariera. Încercaţi să vă imaginaţi enormitatea asta!!!", a precizat Vlad Voiculescu.

Fostul ministru a prezentat componenţa Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară, ca să ştim cu toţii cine sunt "profesioniştii"... "profesionişti în apărarea cu orice preţ a propriului fund" şi "ca să ştim cum nu arată profesionalismul, cum nu arată integritatea":

1. Mişu Negriţoiu - Preşedinte - membru executiv

2. Cornel Coca Constantinescu - Prim - Vicepreşedinte - membru executiv

3. Mircea Ursache - Vicepreşedinte - membru executiv - Sectorul Instrumentelor şi Investiţiilor financiare

4. Ion Giurescu - Vicepreşedinte - membru executiv - Sectorul Sistemului de Pensii Private

5. Vicepreşedinte - membru executiv - Sectorul Asigurări Reasigurări

6. Gheorghe Marcu - membru neexecutiv

7. Biro Albin - membru neexecutiv

8. Daniel Ştefan Armeanu - membru neexecutiv

9. Gabriela Boca - membru neexecutiv