Radu Mazăre află astăzi dacă scapă sau nu de "Beciul Domnesc"

Radu Mazăre
Radu Mazăre (sursa imagine: Facebook)

Fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, acuzat că ar fi primit nouă milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit în obţinerea de autorizaţii, află miercuri că îşi va prelungi sau nu şederea la "Beciul Domnesc".

Înalta Curte fie admite contestaţia procurorilor DNA la decizia prin care instanţa a hotărât anterior că fostul edil poate fi cercetat în arest la domiciliu, fie menţin această decizie şi edilul scapă de arestul preventiv.

Radu Mazăre a fost arestat în data de 2 aprilie, în dosarul în care este acuzat de luare de mită, abuz în serviciu şi conflict de interese. Fostul edil de la malul mării este acuzat că a solicitat şi primit aproximativ 9 milioane de euro de la reprezentanţii a doua societăţi comerciale în scopul facilitării emiterii documentaţiilor de urbanism necesare dezvoltării unor proiecte imobiliare de tip mall, pe care aceste firme intenţionau să le dezvolte în Constanţa.

Mai multe despre dosarul lui Radu Mazăre puteţi citi aici.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.