Radu Mazăre, audiat la DNA în legătură cu acuzaţia de luare de mită

Radu Mazare
Radu Mazare (Epoch Times România)

Primarul de Constanţa Radu Mazăre s-a prezentat, miercuri, la DNA, pentru a fi audiat în dosarul în care este acuzat că a luat mită 175.000 de euro de la omul de afaceri Avraham Morgenstern, pentru a-l favoriza să câştige contractul pentru construirea locuinţelor sociale din campusul "Henri Coandă".

Primarul Radu Mazăre, adept al ţinutelor extravagante, vacanţelor exotice şi petrecerilor, a venit la DNA în Capitală, ca să facă senzaţie, cu o dubă, îmbrăcat kaki şi cu beretă roşie.

La intrarea în clădirea Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Mazăre a declarat că este un luptător, afirmând că nu doreşte să dea alte detalii înainte de întâlnirea cu procurorii.

Vineri edilul Constanţei va afla dacă va fi în continuare cercetat în libertate, întrucât la instanţa supremă se va lua în discuţie contestaţia procurorilor DNA.

Primarul Radu Mazăre a afirmat marţi la sediul Poliţiei Judeţene Constanţa că va fi prezent miercuri la DNA pentru audieri, iar vineri va merge la instanţa supremă pentru a afla dacă rămâne sau nu în libertate.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne