Rădulescu scapă de excludere? Dragnea: Voi propune cel puţin suspendarea pe o perioadă determinată

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, care nu demult cerea să se pună tunurile cu apă pe protestatarii #rezist, riscă acum suspendarea din partid.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu / Epoch Times România)

Pentru că a cerut să fie puse tunurile cu apă pe protestatarii din Piaţa Victoriei şi s-a lăudat că are o mitralieră pe care nu va ezita s-o folosească deputatul PSD Cătălin Rădulescu ar putea fi suspendat din calitatea de membru PSD, a anunţat sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele PSD Liviu Dragnea.

"Regret că colegul nostru a avut o asemenea atitudine şi poate regret şi faptul că am cedat în faţa Organizaţiei Argeş de a semna candidatura dumnealui pentru acest Parlament. Voi propune colegilor mei din Comitetul Executiv cel puţin suspendarea din calitatea de membru PSD pentru colegul nostru, pentru o perioadă determinată. Am spus 'cel puţin'. Şi asta vom discuta în Comitetul Executiv Naţional al PSD, pentru că afirmaţiile acestui domn deputat sunt total inacceptabile şi periculoase, în acelaşi timp", a declarat Dragnea, citat de Agerpres.

Liderul PSD a precizat că "demisia de onoare nu se cere, dacă ai onoare îţi dai demisia" şi că îi transmite repetat "semnale" în acest sens deputatului Rădulescu.

"Eu îi tot transmit semnale, hotărăşte dumnealui ce face până a ajunge la Comitetul Executiv", a adăugat Dragnea.

Reamintim că Rădulescu a declarat, într-un halucinant interviu acordat jurnaliştilor de la Adevărul, că protestatarii din Piaţa Victoriei ar trebui alungaţi cu tunuri cu apă şi că, în caz de nevoie, şi-ar folosi mitraliera AKM cu care a tras la Revoluţie unde şi cum a nimerit. La scurt timp după declaraţii, protestatarii din Victoriei au luat atitudine, iar parchetul a deschis dosar in rem pe tema declaraţiilor deputatului.