Raeţchi: După pauza de vară, va începe avalanşa de afaceri şi numiri pe axa Firea-Becali-Ilfov

Fiecare decizie a celor şapte primari PSD din Bucureşti trebuie controlată dincolo de aparenţe, este de părere liberalul Ovidiu Raeţchi.
Ovidiu Raeţchi
Ovidiu Raeţchi (Eugen Horoiu/Epoch Times)

O prioritate pentru Capitală şi pentru PNL Bucureşti este formarea unui mecanism de monitorizare şi reacţie rapidă alături de societatea civilă pentru administraţia Firea-ALDE, a scris marţi, pe contul său de Facebook, deputatul liberal Ovidiu Raeţchi.

"Nu de politică e vorba, ci de expertiză şi coordonare; în momentul în care Firea sau Tudy impun politici sau decizii aberante (fie că vorbim de arbori, achiziţii de autobuze sau autorizaţii) trebuie să sincronizăm reacţia societăţii civile (excelent organizată în Capitală, mai bine decât partidele) cu vocea consilierilor generali PNL (Cristian Marian Olteanu, Ciprian Ciucu, Cătălin Deaconescu) şi cu capacitatea de comunicare naţională a liderilor PNL", a declarat Raeţchi.

În opinia deputatului PNL, fiecare decizie a celor şapte primari PSD din Bucureşti trebuie controlată dincolo de aparenţe, pentru că, după pauza de vară, pesediştii poftesc să-şi refacă resursele consumate în campanie şi va începe avalanşa de afaceri şi numiri pe axa Firea-Becali-Ilfov.