Raeţchi: Evaziunea lui Negoiţă, o mitocănie care jigneşte inteligenţa oricărui contribuabil

Opoziţia la PSD în Bucureşti trebuie să stea în coasta marelui neplătitor de taxe Robert Negoiţă şi să ceară înapoi banii cetăţenilor, a opinat liberalul Ovidiu Raeţchi.
Ovidiu Raeţchi (PNL)
Ovidiu Raeţchi (PNL) (Eugen Horoiu/Epoch Times)

În ciuda aparenţelor, pântecele moale al PSD în Bucureşti este Sectorul 3, fieful primarului Robert Negoiţă, iar opoziţia trebuie să-şi concentreze eforturile acolo în următorul an, a declarat joi, pe contul său de Facebook, deputatul PNL Ovidiu Raeţchi.

"Evaziunea fiscală pentru care Robert Negoiţă e trimis în judecată reprezintă o mitocănie infracţională care jigneşte inteligenţa oricărui contribuabil: omul a vândut 1.250 de apartamente, construite pe firmă, ca "proprietăţi personale", fără să plătească TVA de 77.000.000 de lei.

Cu banii ăştia modernizai spitalele din Bucureşti! Nicio justiţie din lume nu poate trece cu vederea aşa ceva: Negoiţă nu poate rămâne primarul Sectorului 3 pentru multă vreme", a declarat Ovidiu Raeţchi.

Deputatul PNL consideră că opoziţia la PSD în Bucureşti acolo trebuie să-şi concentreze eforturile în următorul an, să stea în coasta marelui neplătitor de taxe şi să ceară înapoi banii cetăţenilor.

"Orice pactizare cu PSD Sector 3 compromite definitiv: oricât de mieroase ar fi ofertele de colaborare făcute de acesta, oricât de dulci şi consolidate ar părea relaţiile sale cu presa - sunt lucruri care vor dispărea în curând", a subliniat Ovidiu Raeţchi.

În egală măsură, deputatul este de părere că a venit momentul ca Gabriela Vrânceanu Firea, primarul atât de social-democrat al Capitalei, să îşi asume totuşi o poziţie etică asupra acestui subiect: e onorant să ai coleg de social-democraţie un primar care a refuzat să plătească bugetului taxe de 77.000.000 lei? Erau utili aceşti bani la RADET? La RATB?

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne