Raeţchi: Firea trebuie audiată. A făcut afirmaţii grave despre implicarea lui Dragnea în represiunea din 10 august

Vicepreşedintele Comisiei pentru Apărare din Camera Deputaţilor, Ovidiu Raeţchi, a luat atitudine după declaraţiile primarului Gabriela Firea cu privire la implicarea liderului PSD, Liviu Dragnea, în represiunea protestului din 10 august.
Ovidiu Raetchi
Ovidiu Raetchi (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi a anunţat luni, pe pagina sa de Facebook, că va face demersurile necesare pentru ca primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, să fie convocată la audieri în Comisia de Apărare.

"Am citit afirmaţiile foarte grave ale Gabrielei Firea privind implicarea lui Liviu Dragnea în represiunea violentă din 10 august: 'Momentul 10 august a fost foarte bine pus la cale de echipa domniei sale şi am informaţiile astea din anturajul domniei sale. Eu trebuia să decontez evenimentele politic, iar doamna prefect, juridic. Dar uite că nu a fost aşa. Vrea să transforme capitala României, municipiul Bucureşti şi să ajungem precum Beirut.' Consider că sunt declaraţii foarte serioase, cu implicaţii pentru siguranţa naţională şi ordinea publică", a declarat Raeţchi.

Liberalul consideră că Firea trebuie invitată la Comisia de Apărare pentru a oferi detalii despre interesele politice din spatele represiunii din august.

"Nu poţi spune că 'nu vrei să dai detalii' pe o temă atât de serioasă. Voi cere oficial biroului Comisiei pentru Apărare convocarea Primarului General al Capitalei", a subliniat Raeţchi.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne