Rafael Rafinha ajunge la Inter Milano sub formă de împrumut

Mijlocaşul brazilian de la FC Barcelona va evolua sub formă de împrumut până în luna iunie 2018 la Inter Milano, acordul dintre cele două cluburi fiind completat cu o opţiune de cumpărare de 35 milioane euro.
Jucătorul brazilian de fotbal Rafael Ferreira de Souza.
Jucătorul brazilian de fotbal Rafael Ferreira de Souza. (Captură foto)

Rafael Ferreira de Souza legitimat la gruparea catalană FC Barcelona va juca până în vară la Inter Milano, el fiind dat sub formă de împrumut cu o opţiune de cumpărare de 35 milioane euro.

"Sunt foarte bucuros, este o mare satisfacţie să ajung aici", a declarat mijlocaşul crescut la juniorii Barcelonei.

În vârstă de 24 de ani, Rafinha a evoluat în acest sezon pentru formaţia din cea mai importantă competiţie profesionistă de fotbal din Spania, La Liga, doar 15 minute, în Cupa Regelui Spaniei, el fiind proaspăt recuperat după o accidentare.

Cu echipa de pe Camp Nou, fratele lui Thiago Alcantara, mijlocaşul titratei echipe Bayern München, a reuşit să cucerească de două ori campionatul spaniol, două Cupe, două Supercupe şi un trofeu UEFA Champions League. El a îmbrăcat totodată tricoul naţionalei Braziliei de două ori.

Rafinha a mai fost împrumutat în trecut o singură dată la Celta Vigo în sezonul 2013-2014.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport