Raluca Olaru şi Darija Jurak, în sferturi la Stuttgart după o victorie în faţa principalelor favorite (WTA)

Perechea româno-croată a obţinut o victorie promiţătoare în faţa favoritelor numărul unu la cucerirea trofeului, Nicole Melichar (Statele Unite) şi Kveta Peschke (Cehia), scor final 5-7, 7-5, 13-11.
(Porsche Tennis Grand Prix/facebook)

Cuplul format din jucătoarea română de tenis Raluca Olaru şi croata Darija Jurak a reuşit să elimine de pe tabloul principal de dublu al turneului WTA Premier “Porsche Tennis Grand Prix”, de la Stuttgart (Germania), pe principalele favorite - Nicole Melichar (Statele Unite) şi Kveta Peschke (Cehia).

Olaru şi Jurak au avut nevoie de o oră şi 53 de minute de joc efectiv pentru a-şi asigura prezenţa în faza superioară a competiţiei dotate cu premii totale în valoare de 886.077 dolari, scor final 5-7, 7-5, 13-11.

Ele vor primi de la organizatori pentru această victorie un cec de 7.122 dolari, respectiv 100 de puncte WTA la dublu. În continuare vor primi replica câştigătoarelor din meciul care le opune pe Shuko Aoyama (Japonia)/Lidia Morozova (Belarus) şi Ana Blinkova (Rusia)/Oksana Kalaşnikova (Georgia).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport