Raluca Turcan: Ameninţările lui Tudose, reflex comunist sau semn al haosului şi disperării

Guvernarea PSD-ALDE trebuie trimisă de urgenţă acasă, nu doar pentru că au înşelat aşteptările unui număr atât de mare de oameni, ci şi pentru că pun în pericol stabilitatea economică a ţării, a opinat prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan.
Raluca Turcan
Raluca Turcan (Florin Chirila/Epoch Times)

Ameninţările prim-ministrului Mihai Tudose la adresa companiilor private sunt fie semnul haosului şi disperării din Guvernul PSD-ALDE, fie este vorba de reflexul comunist care a făcut atâta rău României de la fostul preşedinte Ion Iliescu încoace, a acuzat fosta şefă PNL Raluca Turcan, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

"Nimic nu este mai important acum ca această guvernare a incompetenţei să fie oprită cât mai repede cu putinţă! În materie de economie, au dat peste cap orice predictibilitate şi nu se vor opri aici. Investiţiile publice sunt la limita de jos. Iar în loc să eficientizeze cheltuielile publice, menţin ineficienţa şi se pregătesc să crească în continuare povara asupra sectorului privat", a declarat Raluca Turcan.

Prim-vicepreşedintele PNL susţine că în multe ministere domneşte haosul:

La Ministerul de Interne, cu ministrul Carmen Dan se desfăşoară cel mai slab management al resurselor umane posibil. Se fac generali la 40 de ani sau sub 40 care în câteva luni se pensionează! Să faci generali în decembrie şi să-i pensionezi în mai-iunie e tot o şmecherie pesedistă şi o dovadă de incompetenţă crasă.

La Ministerul Agriculturii, haosul e la fel de mare. Unele scheme de plată a avansului la subvenţii riscă să fie afectate de întârzierile în ce priveşte actualizarea modului de plată.

La Ministerul Transporturilor, ineficienţa se poate vedea din satelit. Nu doar în ţară, ci şi în Bucureşti, unde lucrările de fluidizare a circulaţiei în jurul Capitalei sau dinspre Ilfov spre Bucureşti stagnează. Ca semn al cinismului şi iresponsabilităţii PSD-ALDE, parcă văd că se vor apuca de lucru fix în septembrie, când se întorc oamenii din vacanţă şi începe şcoala.

"Această guvernare nu are nicio coerenţă, trebuie trimisă de urgenţă acasă, nu doar pentru că au înşelat aşteptările unui număr atât de mare de oameni, ci şi pentru că pun în pericol existenţa multor companii private şi stabilitatea economică a ţării. Nu de exhibarea reflexelor comuniste are nevoie România în pragul a 100 de ani de la Marea Unire, ci de mai multă libertate pentru cei care îşi asumă riscuri şi responsabilităţi şi de o minimă eficienţă în ce priveşte politicile publice şi implementarea lor!", a subliniat Raluca Turcan.