Raluca Turcan: Cât ar mai putea tolera România o guvernare pur şi simplu dementă?

PSD nu poate oferi nimic bun României cu acest fel de corupţie internă şi cu o conducere blocată în anchetele DNA, a opinat fosta şefă PNL Raluca Turcan.
Raluca Turcan
Raluca Turcan (Florin Chirila/Epoch Times)

Problemele în interiorul PSD sunt atât de mari încât este într-o incapacitate funcţională de a avea rezultate pe domeniile de interes major pentru români, a acuzat, pe pagina sa de socializare, prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan.

"Să o luăm pe rând: niciun rezultat pe infrastructură, zero rezultate pe fonduri europene, haos incredibil în Educaţie, crimă cu premeditare în sănătate, aruncarea în haos a mediului de afaceri românesc. PSD nu poate oferi nimic bun României cu acest fel de corupţie internă şi cu o conducere blocată în anchetele DNA.

Sentimentul pe care PSD şi ALDE au reuşit să-l transmită românilor în aceste luni este acela că guvernarea României a ajuns să fie confiscată de grupuri de interese mafiote. Apără interesele lui Liviu Dragnea, ale lui Călin Popescu Tăriceanu iar o parte din guvern funcţionează ineficient din cauza protecţiei politice pe care Liviu Dragnea o oferă unor incompetenţi sau oameni cu probleme penale", a declarat Raluca Turcan.

În opinia fostei şefe a liberalilor, PSD-ul condus de Dragnea rămâne acelaşi partid "corupt şi ineficient", iar originea problemei este că întreaga structură a acestei formaţiuni este pe sistem de clan.

"Cât ar mai putea tolera România o guvernare pur şi simplu dementă? Sunt izolaţi în plan internaţional. Sunt înţepeniţi în probleme structurale pe plan intern. Această ultimă criză este doar o ultimă etapă.

Şeful de partid, condamnat fiind, a vrut să-şi pună prim-ministru un interpus. A doua oară şi-a dat jos propriul Guvern. Acum îşi sabotează al doilea Guvern. Concluzia e că nimic bun nu poate primi România de la un PSD aflat într-o asemenea structură şi cu un asemenea lider", a opinat Raluca Turcan.